Een gezellige en ontspannen dag

Familiedag organiseren

Til het dagje samen met de familie naar een hoger niveau. Met de professionele catering en hospitality van Barista Bandits slaagt uw familieuitje of familiereünie altijd.

Snel meer informatie

De beste koffiebeleving

Familiedag / open dag op eigen locatie

Drankencatering

Wilt u naast een leuke koffiebar ook andere drankjes door ons laten verzorgen? Wij nemen het graag van u over!

Zoetigheden

Een smeuïge brownie, appeltaart of huisgemaakte tiramisu. De zoete verleidingen kunnen natuurlijk niet ontbreken.

Aankleding & decoratie

U wilt een onvergetelijke dag? Ons team staat klaar om uw locatie de nodige sfeer en ambiance te geven.

Muziek

Heeft u een favoriete Spotify lijst? Onze draadloze mobiele jukebox speelt uw liedjes moeiteloos af!

Volledig ontzorgd

Heerlijke koffie op locatie

Met kwaliteitskoffie op locatie, gezet door een gecertificeerde barista. Wie mogen wij straks verblijden met een verse espresso, cappuccino of latte, al dan niet met mooie latte art?Staat er binnenkort een familiedag of open dag op de planning? Verwelkom uw gasten dan

Drankencatering bij Iboma

Met onze mobiele catering komen we op veel locaties. Nu was het tijd om in Lopik twee dagen lang de koffie en drankjes te verzorgen! Met Iboma hebben wij contact gehad, om te zorgen dat ons aanbod ook echt aansloot[...]

Open dag van Rotoflowers

Wat is er beter dan de geur van koffie in de ochtend? Nou, op 20 februari hadden we een geduchte tegenstander gevonden in de geur van bloemen. Wij van Barista Bandits mochten de open dag bij Rotoflowers[...]

Open dag Zadkine

Mobiele koffiebar op een open dag Het was weer zover, met onze mobiele koffiebar mochten we weer aan de slag bij Zadkine. Op twee locaties stonden wij klaar met één van onze prachtige mobiele koffiebars[...]

Hospitality op zijn best

Waarom voor Barista Bandits gaan?

Onze partners

Een vraag onbeantwoord?

We zorgen voor alles dat nodig is om de koffies te maken: koffiebar op wielen (meerdere opties), koffie en materiaal (zoals espressomachine, koffiemolen, bekers, melk en roerstaafjes), minimaal 1 barista, op- en afbouw en reis- en transportkosten in Nederland.
Een barista inhuren voor uw familiedag is mogelijk in heel Nederland. We komen op locatie langs en nemen alles zelf mee. De barista is verder flexibel inzetbaar en werkt met duurzame producten. Een koffiemoment wordt een beleving dankzij de extra gezelligheid en de gastvrijheid.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Barista voor uw familiedag inhuren?

Huur een barista in voor uw evenement en breng de aroma’s van Italiaanse koffie naar u toe. Uw gasten genieten van de beste warme dranken, gezet door een gastvrije barista. Aan alles is gedacht: van een mooi aangeklede mobiele koffiekar tot bekers, kleding en eventueel lekkere hapjes aan toe. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Barista Bandits serveert drankjes en eventueel ook hapjes op uw evenement. Bekijk onze diensten en huur ons in.