Uitstekende koffie, waar dan ook

Koffie op locatie

Koffiedrinkers zijn er overal, maar toch is er niet op iedere locatie goede koffie aanwezig. Maak daarom gebruik van onze “koffie op locatie” service voor de ultieme koffiebeleving. Wij komen naar u toe om uw gasten te verwennen met kwaliteitskoffie.

Snel meer informatie

Uw hospitality partner

Lekker bakkie koffie bij u op locatie?

Een informeel bakkie koffie doen met collega’s of uw gasten verwennen tijdens een grootschalig evenement wordt pas echt compleet met Barista Bandits als uw partner. We hebben aan alles gedacht: van premium koffiebonen en benodigdheden tot een hoogwaardige espressomachine en sfeervolle aankleding aan toe. Wij staan klaar om op locatie te komen, de koffie te bereiden en te serveren zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
Verwarmende dranken

Bij u op locatie geniet u niet alleen van espresso, cappuccino en latte, maar eventueel ook van een uitgebreide selectie premium thee. We bieden verschillende theesoorten van OrTea aan.

Verfrissende dranken

Indien gewenst begroeten we uw gasten niet alleen met heerlijke koffie en thee, maar bieden we ook koude frisdranken, biologische sapjes en smaakvolle verse smoothies aan.

Voor bij de koffie

Onze zoetigheden, zowel hartig als zoet, zijn de perfecte aanvulling op uw koffiemoment op locatie. Laat ook luxe friandises, smeuïge brownies of verrukkelijke taarten en koeken serveren.

Bakkie op locatie?

Veelgestelde vragen

Barista Bandits is uw partner voor heerlijke koffie op locatie. Hieronder vindt u enkele antwoorden op veelgestelde vragen over deze dienst. Neem gerust contact met ons op als uw vraag er niet bijstaat.

We streven naar minimaal 150 consumpties per uur per medewerker. Als er behoefte is aan meer drankjes, dan schalen we op en kunnen we tot wel 1000 consumpties per uur bereiden door extra personeel in te zetten.

Om koffie op locatie te kunnen zetten, hebben we genoeg aan een simpel 220v-stroompunt met een standaard stekker. Elke van onze mobiele koffievoorzieningen vereist slechts één aparte stroomgroep van 3500 watt.

Onze tarieven voor koffie op locatie beginnen bij €820,- exclusief btw. Dit bedrag is inclusief:

  • Onbeperkte consumpties
  • Disposables
  • 1 uur dienstverlening.

We hanteren vooraf afgesproken all-in tarieven zodat u geen verrassingen achteraf heeft. De exacte kosten zijn afhankelijk van de operationele uren, apparatuur, locatie, gastenaantallen en eventuele extra wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Steel de show met onze barren

Mobiele koffie met onze coffeebars

Koffie bakfiets

Vintage Vespa

Piaggio Ape Calessino

Espressobar

Een luxe koffiecounter van hoogwaardig eikenhout. Deze modulaire pop-up bar meet 150 cm (L) x 70 cm (B) in zijn basisvorm en kan uitgebreid worden tot 180 cm (L) x 80 cm (B).

Onze partners

Wilt u koffie bij u op locatie?

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een barista voor ieder event! Wij hebben altijd een passende oplossing. Ontdek onze diensten voor heerlijke koffie.