Barista inhuren voor uw event in omgeving Den Haag

Barista huren Den Haag

Wilt u graag een gastvrije barista inhuren voor uw evenement in Den Haag? Ontdek wat Barista Bandits voor u kan betekenen en zorg voor een top beleving op uw event.

Snel meer informatie

De beste koffiebeleving

Koffie op uw event in Den Haag

Op locatie in regio Den Haag

Serving Hospitality

Al onze barista’s blinken uit in gastvrijheid en professionaliteit. Wij zijn trots op onze passievolle en sociale barista’s!

Met mobiele koffiebar

Een barista huren in Den Haag kan ook met onze unieke mobiele koffiebar. Wij hebben diverse stijlen en uitvoeringen beschikbaar.

Biologisch & Duurzaam

Koffiebonen, disposables, roerstaafjes, melk. Allemaal duurzaam en verantwoord!

Volledig ontzorgd

Onze barista’s verzorgen:

Voor elke gelegenheid de juiste koffiebar

Onze mobiele koffiebars

Koffie bakfiets

Ooit een oude Gazelle-fiets, nu een koffiefiets met een afneembaar dak. Hierdoor kunt u deze bakfiets dus zowel binnen als buiten neerzetten!Lengte: 300 cm | Breedte: 115 cm | Optioneel: Dak.

Vintage Piaggio Ape

Deze Vespa Ape B-150 is een zeldzame klassieker uit 1954. De gereviseerde motor heeft een rustieke uitstraling en is een mooie blikvanger voor op iedere locatie. Lengte: 242 cm | Breedte: 120 cm.

Piaggio Ape Calessino

Deze rode en charmante koffietruck op wielen heeft een open te klappen zijkant en een uitschuifbaar tafelblad. Lengte: 310 cm | Breedte: 150 cm | Hoogte: 200 cm.

Espressobar

Luxe, verrijdbare espressobar. Een stand met een luxe eikenhouten counter!150 x 70 cm tot 180 x 80 cm (lengte x breedte)

Een échte eyecatcher

9 redenen om onze barren te huren

Een koffiebar huren bij Barista Bandits is een goed idee omdat ze:

Onze partners

Een vraag onbeantwoord?

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiekarren met of zonder espressomachine. Beschikt u dus al over een bar met machine dan zijn wij je alsnog graag van dienst! Waarschijnlijk beschikt u niet zelf over een koffie printer om foto’s op cappuccino’s te printen. Deze nemen we ook graag voor u mee.
Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista u ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat uw gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt uw koffie persoonlijk.
Een barista inhuren voor een opdracht in het buitenland verzorgen wij graag! Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de totale ontzorging van uw koffiebehoefte in het buitenland van A tot Z. Wij verzorgen dan alle logistiek, apparatuur, verse koffie en alle benodigdheden. Daarnaast bouwen wij ook alles netjes op en af.
Ja, u kunt ons ook voor een uur inhuren. Dus ook voor kleinschalige evenementen of korte koffie breaks kunt u al genieten van luxe koffie! Ook het huren van meerdere barista’s voor een uurtje is mogelijk.
Een barista inhuren kan bij ons al vanaf €35 per uur. Er komt dan een gastvrije barista wiens missie het is om uw gasten, collega’s of bezoekers koffie te laten beleven. Daarnaast hanteren wij ook reiskosten en reistijd van de barista.Het komt echter niet vaak voor dat wij alléén een barista verhuren. Meestal verzorgen we alles dat nodig is om de koffies te maken. Op deze manier hoeft u alleen maar een leuke plek aan te wijzen, en wij doen de rest.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Barista huren in Den Haag?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een barista te huren in Den Haag? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een barista voor ieder event! Wij hebben altijd een passende oplossing. Ontdek onze diensten voor heerlijke koffie.