Uw zakelijke borrel top geregeld

Bedrijfsborrel laten organiseren

Het is áltijd een goed moment voor een borrel op het werk: laat daarom Barista Bandits uw bedrijfsborrel organiseren bij u op kantoor. Onze drankcatering, foodtrucks, rijdende barren en borrelhapjes maken uw werkborrel het leukste uitje van het jaar.

Snel meer informatie

Een vrijmibo bij u op kantoor

Zakelijke borrel op locatie

Compleet verzorgd

Een feestelijke indruk.

Eigen locatie

Kies voor bij u op kantoor of een andere geschikte plek.

Uitgebreide dranken selectie

Bepaal zelf uw drankenpakket.

Prijs

Betaal een vaste prijs. Weet waar u aan toe bent.

Inclusief glaswerk

Met de mooiste glazen om mee te proosten.

Totaalpakket

Alles voor u geregeld: van muziek tot decoratie.

Barista-Bandits-Nieuwjaarsborrel-5

Geef uw collega’s een top feest!

Waarom een bedrijfsborrel organiseren?

Een onvergetelijke teamborrel op het werk

Onze mogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden waar u uit kunt kiezen voor een succesvolle bedrijfsborrel. We denken graag van begin tot eind met u mee. Deel uw ideeën met ons en wij transformeren deze in de perfecte hospitality ervaring. Wij garanderen u een gezellige borrel op het werk waar uw collega’s nog lang over zullen napraten. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn!

Drankencatering

Foodtrucks & mobiele barren

Heerlijke hapjes

Hospitality personeel

Ons toegewijde hospitality personeel staat garant voor uw succesvolle bedrijfsborrel, altijd met een glimlach en tot in de puntjes verzorgd.
header-nieuwjaarsborrel-1200x800

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Veelgestelde vragen over onze bedrijfsborrels

Gemiddeld serveert één host 150 drankjes per uur. Voor een bedrijfsborrel met 100 of meer gasten bieden wij gedurende 2 uur onbeperkte drankvoorziening met twee hosts. Op elke bedrijfsborrel zetten we ons 100% in om ervoor te zorgen dat niemand iets tekortkomt.
Jazeker! Er zijn verschillende brandingopties om uw merk tijdens de bedrijfsborrel op een passende manier te presenteren. We bespreken dit graag persoonlijk met u.
We hebben een uitgebreid assortiment aan bier, wijn, frisdrank en sap. Wil je meer out-of-the-box opties? Denk dan aan (non-alcoholische) cocktails, huisgemaakte limonades en speciaalbieren. Heeft u andere specifieke wensen die hier niet genoemd worden? We stellen graag een op maat gemaakt voorstel voor u op, afgestemd op uw wensen.

Personeelsborrel bij u op locatie?

Bent u van plan om voor uw collega’s een bedrijfsborrel op locatie te organiseren? Het totale kostenplaatje hiervoor is dan een belangrijke factor. Vul uw gegevens en wensen in en we gaan direct aan de slag met een vrijblijvende, op-maat-gemaakte offerte.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Lekkere drankjes serveren kan overal. Ontdek onze diensten voor een impressie van onze andere drankconcepten.