Barista inhuren voor uw event in omgeving Utrecht

Barista huren Utrecht

Een barista inhuren voor een event in de Domstad? Barista Bandits komt langs met een mobiele koffiebar en een barista die lekkere koffievariaties voor uw gasten klaarmaakt.

Snel meer informatie

De beste koffiebeleving

Barista op uw evenement in Utrecht

Een barista huren in Utrecht voor uw evenement, congres of beurs? Wij beschikken over een groot team van gecertificeerde en gastvrije barista’s. Daardoor kunt u altijd rekenen op het perfecte kopje koffie voor uw gasten!

Koffie op locatie in omgeving Utrecht

Serving Hospitality

Al onze barista’s blinken uit in gastvrijheid en professionaliteit. Wij zijn trots op onze passievolle en sociale barista’s!

Barista op de beurs

Heeft u binnenkort een beurs gepland in de Jaarbeurs? Wij komen er geregeld!

Met mobiele koffiebar

Een barista huren in Utrecht kan ook met onze unieke mobiele koffiebar. Wij hebben diverse stijlen en uitvoeringen beschikbaar.

Aan alles is gedacht

Onze barista’s verzorgen:

Voor elke gelegenheid de juiste koffiebar

Onze mobiele koffiebars

Een barista met koffiemachine huren voor in Utrecht? Als u een mobiele koffiebar bij ons huurt, dan komt er minimaal één barista mee om koffie en thee in Utrecht te zetten. Ook wordt de koffiebar professioneel voor u opgezet en afgebouwd. De barista is gastvrij en altijd in voor een goed gesprek.

Koffie bakfiets

Vintage Piaggio Ape

Piaggio Ape Calessino

Espressobar

Waarom een koffiebar huren?

Voordelen van een koffiebar huren

We geven u 8 redenen waarom een koffiebar huren bij Barista Bandits een goed idee is:

Onze partners

Een vraag onbeantwoord?

We werken met vooraf afgesproken All-In tarieven. Duidelijk en geen gedoe achteraf.De exacte kosten voor uw event zijn afhankelijk van het aantal uren dat we operationeel zijn, inzet apparatuur, de locatie, de hoeveelheid gasten en mogelijk extra wensen.Omdat elk event anders is maken we een voorstel op maat, zonder verplichtingen.
Eén barista zet maximaal 150 koffie’s per uur met onze mobiele espressobar.Door meerdere mobiele espressobars en barista’s in te zetten kunnen we de capaciteit naar wens verhogen.We denken mee over een ideale opstelling om de gasten zo goed mogelijk te verdelen en met grote batches heerlijke filterkoffie kunnen we helemaal veel mensen serveren in korte tijd. Kortom, echt alles is mogelijk.
Het enige wat wij nodig hebben op locatie is een stroompunt met een standaard 220v stekker. Per mobiele koffiebar gebruikt onze apparatuur 1 aparte stroomgroep á 3500 watt. Geen ingewikkeld gedoe.
We zorgen dat u altijd binnen 24 uur een offerte hebt wanneer u ons formulier heeft ingevuld. Heeft het haast? Bel ons even en we gaan zsm aan de slag.
  • Espresso
  • Americano
  • Cappuccino
  • Latte
  • Cortado
  • Flat White
  • Diverse soorten thee
  • Verse muntthee
We gebruiken naast volle Jersey melk ook havermelk en sojamelk voor onze melkdranken. Naast het standaard menu is het natuurlijk mogelijk om ook dranken te schenken passend bij het event, weer of seizoen. Denk aan ijskoffie of warme chocolademelk.
Vanuit praktisch oogpunt zijn disposables vaak het makkelijkst. Hiervoor gebruiken we duurzame afbreekbare bekers. Het is ook mogelijk om koffie in servies te serveren, dat vullen we in naar wens.
Op- en afbouw duren ongeveer een uur. Onze voorkeur gaat uit om dit direct voor en na het event te doen. Komt dat niet uit, omdat bijvoorbeeld het event na afloop nog doorgaat of u vindt het simpelweg prettiger als alles de dag van tevoren al klaar staat? Geen probleem, we denken graag met u mee!
Nee, verder regelen wij alles!En mocht er toch iets zijn wat we van jullie nodig hebben (bijv. info over parkeren, toegangskaart voor het event) dan nemen we daar ruim op tijd contact over op.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Ook een professionele barista huren?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een barista te huren in Utrecht? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Barista Bandits komt graag uw koffiecatering in Utrecht verzorgen. Ontdek de diensten die we aanbieden.