Meer dan alleen koffie

Hospitality Professionals

Memorabele belevenissen

Barista Bandits’ missie

Het doel van Barista Bandits is om een bepalende factor te zijn van een geslaagde beurs, feest of evenement. Wij werken hiervoor met duurzame kwaliteitsproducten, de beste apparatuur en een team bestaande uit gepassioneerde hospitality professionals.

Samen met hen hebben wij mooie memorabele belevingen mogen neerzetten voor talloze opdrachtgevers en gelegenheden. Van intiem tuinfeest tot grootschalige evenementen voor 2000+ gasten in binnen en buitenland.

Wij richten ons op de markt van zakelijke evenementen. Deze markt is groot en varieert van beurzen en congressen tot personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Ondanks dat onze opdrachtgevers daardoor lastig in een markt te vangen zijn, hebben zij dezelfde wens; gasten moeten hun evenement onthouden. En laat dat nou precies ons doel zijn!

Drankencatering op maat

Barista Bandits: meer dan alleen maar koffie

Een barista is meer dan alleen een koffie specialist. In Italië, waar het woord vandaan komt, bereiden barista’s alle soorten dranken en zijn ze ware gastheren/gastvrouwen. Naast het verzorgen van de perfecte kop koffie specialiseren wij ons dus ook in andere drankencatering. Dranken waar wij zelf ook gepassioneerd en enthousiast over zijn. Ons aanbod is selectief omdat we enkel hetgeen willen serveren waar wij ook 100% achter staan.

Ultiem gastheerschap

Serving Hospitality

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar échte hospitality professionals achter de bar? Overweeg dan eens om de Barista Bandits uit te nodigen! Als geen ander weten wij wat gastheerschap inhoudt en doen wij geen concessies op kwaliteit. Laat u verwennen met de lekkerste drankjes vanuit een originele bar of speelse Piaggio Ape.

Wellicht tot op uw event!

Eigenaar Barista Bandits