Geef uw personeel een motivatie boost!

Kerstborrel op het bedrijf organiseren

De perfecte kerstborrel voor uw bedrijf? Laat dat maar aan ons over! Met drankcatering, foodtrucks, rijdende barren en kersthapjes maken wij uw kerstborrel op het werk dé afsluiter van het jaar.

Snel meer informatie

Kerstsfeer in elke slok

Kerstborrel bij bedrijf op locatie

Eye Catcher

Een unieke en uitnodigende drankenbar

100% kerst

Onze professionals maken de sfeer met u

Inclusief glaswerk

Geheel verzorgd met de mooiste glazen

Speciale dranken

Naast ons assortiment serveren wij ook op aanvraag

Prijs

Betaal een vaste prijs per persoon per uur

Totaalpakket

Kerst muziek of decoratie? Ook dat doen we!

Jij verdient een borrel/feestje

Waarom een kerstborrel organiseren?

Een vrije stroomgroep (220V)
Een mooie locatie

Stel uw kerstfeest helemaal samen

Onze kerstborrel mogelijkheden

Wij begrijpen dat de kerstborrel voor uw bedrijf van u is. Daarom denken we graag met u mee over de aankleding en de uitvoering. Bij ons is er in ieder geval heel veel mogelijk. Onze hospitality ervaring passen wij moeiteloos toe met een kerstmuts op bij de kerstborrel voor bedrijven. Laat je inspireren door de uitgelichte mogelijkheden hieronder of neem contact op om uw persoonlijke wensen door te nemen.

Drankencatering

Foodtrucks & mobiele barren

Kerstborrel hapjes

Hospitality personeel

Gastvrij en gezellig! Uw kerstfeest is voor het hele bedrijf, dus onze professionals zorgen ervoor dat iedereen ook echt kan ontspannen.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Veelgestelde vragen over onze kerstborrels

Wij serveren onbeperkt drank met 2 hosts gedurende 2 uur vanaf 100 personen. Doorgaans serveert één host 150 drankjes per uur. Laten we vooral samen uw wensen bespreken. Zo zorgen we ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt op uw kerstborrel.
Uiteraard. In onze voorbereiding op de aankleding van uw kerstfeest denken wij graag aan alles. Hoe uw merk er precies uit komt te zien, werken we dan samen uit.
Natuurlijk bubbels! Daarnaast een standaard assortiment van bier, wijn, fris en sap. Ook bieden we (virgin) cocktails, homemade lemonades en speciaal biertjes. Op zoek naar iets speciaals? Samen bespreken we het.
Ja. Wij verzorgen voor u niet alleen drank, maar ook hapjes, foodtrucks en hosts & hostesses. Bovendien regelen we de muziek, versieringen en verlichting voor de ultieme kerstsfeer.

Kerstborrel bij u op locatie?

Denkt u eraan om een kerstborrel op locatie te organiseren? Naast een totaalpakket en hoge kwaliteit is het kostenplaatje dan belangrijk. Neem daarom contact met ons op voor extra informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij denken met u mee over een kerstborrel passend bij uw bedrijf én uw medewerkers.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Lekkere drankjes serveren kan overal. Ontdek onze diensten voor een impressie van onze andere drankconcepten.