Een unieke eye catcher op ieder evenement!

TukTuk koffiekar (Piaggio) huren

De meest charmante driewieler… Dat kan alleen maar de tuktuk koffiekar van Barista Bandits zijn. Huur deze rode showstopper op wielen voor uw evenement.

Snel meer informatie

De beste koffiebeleving

Onze Piaggio Ape koffiewagen: rood, opvallend & charmant

Eye Catcher

Authentieke Italiaanse Piaggio Ape! De ideale koffiebar op wielen

Serving Hospitality

Service met een glimlach!

Onbeperkte koffie/thee

Wij schenken onbeperkte consumpties

Capaciteit

Vanaf 150 consumpties per uur met 1 barist

Capaciteit

Vanaf 150 consumpties per uur met 1 barist

Afmetingen

De gesloten afmetingen zijn 3.10m L x 1.50m B x 2.00m H

Branding

De piaggio Ape is geheel in uw huisstijl te personaliseren

Volledig ontzorgd

Koffie tuktuk op locatie met:

Onze partners

Veelgestelde vragen

Vragen over onze Piaggio koffiebar?

We werken met vooraf afgesproken All-In tarieven. Duidelijk en geen gedoe achteraf.De exacte kosten voor uw event zijn afhankelijk van het aantal uren dat we operationeel zijn, inzet apparatuur, de locatie, de hoeveelheid gasten en mogelijk extra wensen.Omdat elk event anders is maken we een voorstel op maat, zonder verplichtingen.
Eén barista zet maximaal 150 koffie’s per uur met onze mobiele espressobar.Door meerdere mobiele espressobars en barista’s in te zetten kunnen we de capaciteit naar wens verhogen.We denken mee over een ideale opstelling om de gasten zo goed mogelijk te verdelen en met grote batches heerlijke filterkoffie kunnen we helemaal veel mensen serveren in korte tijd. Kortom, echt alles is mogelijk.
Het enige wat wij nodig hebben op locatie is een stroompunt met een standaard 220v stekker. Per mobiele koffiebar gebruikt onze apparatuur 1 aparte stroomgroep á 3500 watt. Niks geen ingewikkeld gedoe.
We zorgen dat u altijd binnen 24 uur een offerte hebt wanneer u ons formulier hebt ingevuld. Heeft het haast? Bel ons even en we gaan z.s.m aan de slag.
  • Espresso
  • Americano
  • Cappuccino
  • Latte
  • Cortado
  • Flat White
  • Diverse soorten thee
  • Verse muntthee
We gebruiken naast volle Jersey melk ook havermelk en sojamelk voor onze melkdranken. Naast het standaard menu is het natuurlijk mogelijk om ook dranken te schenken passend bij het event, weer of seizoen. Denk aan ijskoffie of warme chocolademelk.
Vanuit praktisch oogpunt zijn disposables vaak het makkelijkst. Hiervoor gebruiken we duurzame afbreekbare bekers. Het is ook mogelijk om koffie in servies te serveren, dat vullen we in naar wens.
Op- en afbouw duren ongeveer een uur. Onze voorkeur gaat uit om dit direct voor en na het event te doen. Komt dat niet uit, omdat bijvoorbeeld het event na afloop nog doorgaat of u vindt het simpelweg prettiger als alles de dag van tevoren al klaar? Geen probleem, we denken graag met u mee!
Nee, verder regelen wij alles! En mocht er toch iets zijn wat we van jullie nodig hebben (bijv. info over parkeren, toegangskaart voor het event) dan nemen we daar ruim op tijd contact over op.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Ook een tuktuk koffie auto huren?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een koffiewagen te huren? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een barista voor ieder event! Wij hebben altijd een passende oplossing. Ontdek onze diensten voor heerlijke koffie.