Barista inhuren voor uw event in omgeving Amsterdam

Barista huren Amsterdam

Valt er binnenkort wat te vieren of heeft u een zakelijk evenement op de planning staan? Bij Barista Bandits kunt u een barista inhuren voor op uw event in Amsterdam.

Snel meer informatie

De beste koffiebeleving

Koffie op locatie (regio Amsterdam)

Op locatie in regio Amsterdam

Serving Hospitality

Onze gecertificeerde barista’s zijn altijd in voor een gezellig praatje. Uw gasten krijgen koffie met een glimlach aangereikt!

Met mobiele koffiebar

Een barista huren in Amsterdam? Met een leuke koffiebar op wielen trekt u nóg meer bekijks. U kunt kiezen uit diverse stijlen.

Biologisch & Duurzaam

Koffiebonen, disposables, roerstaafjes, melk. Allemaal duurzaam en verantwoord!

Volledig ontzorgd

Onze barista’s verzorgen:

Voor elke gelegenheid de juiste koffiebar

Onze mobiele koffiebars

Huurt u een koffiebar in Amsterdam? Dan komt er minimaal één barista mee. De koffie moet namelijk ook nog gezet worden. De Barista Bandits hebben al eerder honderden bezoekers van het VU Medisch Centrum Amsterdam verblijd met koffie- en theevariëteiten. Verwen uw gasten ook met lekkere dranken. Deze worden geserveerd vanachter een Vespa, wagen of espressobar.

Koffie bakfiets

Vintage Piaggio Ape

Deze vintage motor (1954) is een zeldzaam exemplaar die is omgetoverd tot een mobiele koffiebar. De ultieme blikvanger die het altijd goed doet op social media.Lengte: 242 cm, breedte: 120 cm.

Piaggio Ape Calessino

Verplaatsbare bar

Waarom een koffiebar huren?

9 redenen om een koffiebar te huren

Een koffiebar inhuren bij Barista Bandits wilt u om deze redenen:

Onze partners

Een vraag onbeantwoord?

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiekarren met of zonder espressomachine. Beschikt u dus al over een bar met machine dan zijn wij u alsnog graag van dienst! Waarschijnlijk beschik je niet zelf over een koffie printer om foto’s op cappuccino’s te printen. Deze nemen we ook graag voor u mee.
Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista u ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat uw gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt uw koffie persoonlijk.
Ja, u kunt ons ook voor een uur inhuren. Dus ook voor kleinschalige evenementen of korte koffie breaks kunt u al genieten van luxe koffie! Ook het huren van meerdere barista’s voor een uurtje is mogelijk.
Een barista inhuren kan bij ons al vanaf €35 per uur. Er komt dan een gastvrije barista wiens missie het is om uw gasten, collega’s of bezoekers koffie te laten beleven. Daarnaast hanteren wij ook reiskosten en reistijd van de barista.Het komt echter niet vaak voor dat wij alléén een barista verhuren. Meestal verzorgen we alles dat nodig is om de koffies te maken. Op deze manier hoeft u alleen maar een leuke plek aan te wijzen, en wij doen de rest.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Barista met espressobar huren in Amsterdam?

Lijkt het u leuk om een barista in te huren voor uw evenement in Amsterdam? Het begint allemaal met een vrijblijvend gesprek. Vertel ons uw wensen. We denken graag met u mee en er is vaak zelfs meer mogelijk dan u denkt. Stel uw vragen gerust of vraag direct een offerte op maat aan.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een barista voor ieder event! Wij hebben altijd een passende oplossing. Ontdek onze diensten voor heerlijke koffie.