Barista inhuren voor uw event in omgeving Rotterdam

Barista huren Rotterdam

Huur een barista in voor uw event in R’dam. Wij zorgen voor een onvergetelijke beleving met onze mobiele koffiebar, topbarista en full-service dienstverlening.

Snel meer informatie

De beste koffiebeleving

Gecertificeerde & gastvrije barista’s

Koffie op locatie in regio Rotterdam

Barista op de beurs

Heeft u binnenkort een beurs gepland? Wist u dat wij preferred supplier zijn van Ahoy Rotterdam!

Met mobiele koffiebar

Een barista huren in Rotterdam kan ook met onze unieke mobiele koffiebar. Wij hebben diverse stijlen en uitvoeringen beschikbaar.

Serving Hospitality

Al onze barista’s blinken uit in gastvrijheid en professionaliteit. Wij zijn trots op onze passievolle en sociale barista’s!

Alles netjes geregeld

Onze barista’s verzorgen:

Voor elke gelegenheid de juiste koffiebar

Onze mobiele koffiebars

Wilt u een barista huren in Rotterdam? Bij het huren van een koffiebar is (minimaal) één barista inbegrepen. Een barista is getraind om de lekkerste koffiespecialiteiten en theesoorten te zetten. Een vers kopje koffie of thee, altijd geserveerd met gastvrijheid en een glimlach.

Koffie bakfiets

Vintage Piaggio Ape

Deze klassieker met retro look is een oldtimer onder de Vespa’s. Een pop-up koffiebar met een vintage look. Leuk om te zien, nog leuker om koffie uit geserveerd te krijgen. Afmetingen: 2.42 x 1.2 meter (L x B)

Piaggio Ape Calessino

Veplaatsbare bar

Waarom een koffiebar huren?

Een koffiebar huren in rotterdam

Een koffiebar huren bij Barista Bandits is een goed idee omdat ze:

Onze partners

Een vraag onbeantwoord?

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiekarren met of zonder espressomachine. Beschikt u dus al over een bar met machine dan zijn wij u alsnog graag van dienst! Waarschijnlijk beschik je niet zelf over een koffie printer om foto’s op cappuccino’s te printen. Deze nemen we ook graag voor je mee.
Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista u ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat uw gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt uw koffie persoonlijk.
Een barista inhuren voor een opdracht in het buitenland verzorgen wij graag! Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de totale ontzorging van uw koffiebehoefte in het buitenland van A tot Z. Wij verzorgen dan alle logistiek, apparatuur, verse koffie en alle benodigdheden. Daarnaast bouwen wij ook alles netjes op en af.
Ja, u kunt ons ook voor een uur inhuren. Dus ook voor kleinschalige evenementen of korte koffie breaks kunt u al genieten van luxe koffie! Ook het huren van meerdere barista’s voor een uurtje is mogelijk.
Een barista inhuren kan bij ons al vanaf €35 per uur. Er komt dan een gastvrije barista wiens missie het is om uw gasten, collega’s of bezoekers koffie te laten beleven. Daarnaast hanteren wij ook reiskosten en reistijd van de barista.Het komt echter niet vaak voor dat wij alléén een barista verhuren. Meestal verzorgen we alles dat nodig is om de koffies te maken. Op deze manier hoeft u alleen maar een leuke plek aan te wijzen, en wij doen de rest.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Barista huren in Rotterdam?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een barista te huren in Rotterdam? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Festival, zakelijk evenement, open dag of wat anders op de planning staan? Bekijk onze diensten en huur een barista in.