De lekkerste koffie voor uw evenement

Barista huren Haarlem

Houdt u binnenkort een event in de omgeving van Haarlem? Barista Bandits komt graag bij u langs met een mobiele koffiebar, gastvrije barista en koffiecatering op maat.

Snel meer informatie

De beste koffiebeleving

Koffiecatering in Haarlem

Geen bedrijfsfeest, bruiloft of beurs in Haarlem is compleet zonder dranken. Huur een gecertificeerde barman of -vrouw in voor uw particuliere of zakelijke event. De barista ontvangt uw gasten en bereidt en serveert koffie voor ze.

Bij u in Zuid-Kennemerland

100% Arabica

De beste arabica-bonen van koffiebranderij Man Met Bril Koffie. Lokaal gebrand en perfect op smaak.

Koffiebar op locatie

Een barista huren in Haarlem kan ook met een mobiele koffiebar. U kunt kiezen uit diverse uitvoeringen die u naar wens kan inrichten.

Opgeleid personeel

Alle barista’s zijn gecertificeerd en sfeerverhogend. De drankjes worden professioneel, snel en efficiënt bereid en geserveerd.

De voordelen

Waarom een barista huren?

Altijd en overal de juiste koffiebar

Aanbod aan koffiebars

Koffie bakfiets

Vintage Piaggio Ape

Deze Italiaanse Vespa is een stijlvolle eyecatcher uit 1954. Dit zeldzame exemplaar is omgebouwd tot een volwaardige mobiele koffietruck.242 cm (L) | 120 cm (B).

Piaggio Ape Calessino

Verplaatsbare bar

Waarom een koffiebar huren?

Koffiebar huren in haarlem

Bij Barista Bandits vindt u de mobiele koffiebar die bij uw event past.

Onze partners

Veelgestelde vragen

We hebben zelf kwalitatieve koffiemachines die we voor u kunnen meenemen en installeren. Heeft u echter zelf al een bar met een espressomachine staan? Ook dan kunnen we bij u op locatie komen om lekkere koffievariaties te maken. Onze koffieprinter kunnen we wel voor u meenemen. Hiermee printen we foto’s of logo’s op cappuccino’s en lattes.
Een barista is een vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in het maken van espresso’s en afgeleide koffievarianten. De barista bereidt, decoreert en serveert de koffie. Ook is een barista een gastvrije koffiekenner met kennis over de herkomst van de bonen, goede roostertechnieken en meer.
Ja, Barista Bandits kunt u inhuren voor een opdracht in Nederland, maar we kunnen ook zeker op locatie komen in Duitsland of België. We verzorgen het gehele logistieke proces. We nemen alle apparaten, koffie en benodigdheden mee. Ook treffen we de voorbereidingen en na afloop bouwen we alles weer netjes af.
Ja, u kunt ook een barista inhuren voor een uur. Dit is ideaal tijdens een koffiepauze of bij een kleinschalig evenement. Het huren van meerdere barista’s voor een uur behoort ook tot de mogelijkheden.
U kunt bij ons al een barista inhuren vanaf €35 p/u. De reiskosten en reistijd van de barista worden ook opgenomen in de berekening. De barista zorgt voor een onvergetelijke koffiebeleving voor uw collega’s, bezoekers of gasten.De huur van enkel de barista komt niet vaak voor. Normaal verzorgen wij alles wat u nodig heeft: mobiele bar, machine en gerei, bonen, roerstaafjes, bekers, op- en afbouw en meer. U hoeft alleen een locatie aan te wijzen.

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Barista huren in Haarlem?

Denkt u eraan om een barista in te huren in Haarlem? Dan bent u vast benieuwd naar de mogelijkheden en het totale kostenplaatje. Neem contact met ons op voor extra informatie of voor een vrijblijvende offerte. We zetten uw wensen graag om in een concreet resultaat, met een voorstel op maat.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een huwelijk, reünie of festival? Wij kunnen vrijwel overal uw catering verzorgen. Bekijk onze diensten voor inspiratie!