Keuze uit de Piaggio Ape & Citroën Hy-van!

Koffie foodtruck huren

Drankjes en hapjes serveren op een evenement, bruiloft of festival? Huur de echt Italiaanse koffie foodtruck met professionele barista in. Een vakkundige barista komt langs in een charmante Piaggio Ape of robuuste Citroën Hy-van om uw gasten te voorzien van lekkernijen en echt goede koffie, gemaakt van UTZ-gecertificeerde bonen.

Snel meer informatie

Onze barista verwent u met topkoffie en gebak

Koffiebus huren bij u op locatie

Echte eyecatchers

Steel de show met onze koffietrucks met retro-look. Zowel voor binnen als buiten in te zetten!

Overal gastvrij

Compact en verrassend veelzijdig; geschikt voor binnen en buiten.

Koffie van Man met Bril

Arabicakoffie uit Brazilië. Fairtrade en UTZ-gecertificeerd.

150 drankjes per uur

Moet er meer worden geschonken? Dan zetten we meerdere barista’s in.

Onbeperkt koffie/thee

All-You-Can-Drink voor een vast bedrag. Onbeperkt genieten dus.

Keuze uit 15 lekkernijen

Appeltaart, macaron, cupcake of een andere zoetigheid?

citroën hy-van koffietruck
citroën hy-van koffie foodtruck
koffie foodtruck citroën hy-van
koffie foodtruck citroën hy-van

Onze foodtruck is inclusief:

Wat is er bij de barista foodtruck inbegrepen?

Water en licht verzorgen wij zelf.  We hebben nog wel een vrije stroomgroep van 220V nodig en natuurlijk een mooie locatie waar we onze koffie foodtruck kunnen neerzetten. Onze truck kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Unieke koffiebeleving met retro look

Waarom onze koffie foodtrucks huren?

(Tuin)feest

Bruiloft

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Maak uw trouwdag dan onvergetelijk met onze charismatische koffiebus: in de kleur van de liefde. Rood! De romantische setting van deze eyecatcher en de geur van verse koffie zorgen voor die betoverende sfeer.
koffietruck hy-van

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Veelgestelde vragen over onze foodtrucks

We kunnen vanaf 150 consumpties per uur serveren. Dit is op basis van 1 barista. We kunnen tot wel +/- 1000 verse kopjes koffie(variaties) of thee zetten. Hiervoor zullen we dan meerdere barista’s inzetten.

Ja, onze foodtruck kan ook ingezet worden voor (personal) branding, promotie en merkactivatie. De bus kan worden gepersonaliseerd in uw huisstijl. Verder kunnen koffiebekers en cupcakes of macarons met uw logo worden bedrukt en ook kunnen we voedselveilige prints op uw melkschuim laten bedrukken met onze koffieprinter.

Theeleuten kunnen kiezen uit diverse soorten premium OrTea-thee en verse muntthee. Koffieleuten genieten van espresso, americano, cappuccino, latte, cortado, flat white en meer van dit soort verwenkoffies. We schenken volle (Jersey)melk en bieden ook diary-free varianten aan, zoals havermelk en sojamelk. IJskoffie of warme chocolademelk behoort ook tot de opties; ideaal tijdens de winter!

We werken altijd met all-inclusive tarieven die we netjes met u afspreken. Zo weet u altijd vooraf precies wat alles kost en heeft u geen gedoe achteraf. Een foodtruck inhuren (inclusief barista) kan vanaf €1.020 excl. BTW.

  • Piaggio Ape is te huur v.a. €1.020 ex. BTW
  • Citroën Hy-van v.a. €1.750 ex. BTW

De exacte kosten zijn wel sterk afhankelijk van factoren, zoals apparatuur, inzet van personeel, uren, locatie en meer. In een voorstel op maat kan u zien wat de kostenspecificaties zijn.

Coffee truck huren bij u op locatie?

Overweegt u om onze coffee truck te huren? Dan begrijpen wij dat u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Ook maken wij graag een offerte voor u op. Deze is geheel vrijblijvend en geeft u direct inzicht in wat er mogelijk is en wat het u zal gaan kosten.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Lekkere drankjes serveren kan overal. Ontdek onze diensten voor een impressie van onze andere drankconcepten.