High-end barista huren voor uw event

Barista huren

Een barista is een professioneel getraind hospitality specialist. Zorg voor een onvergetelijke beleving op uw event met een barista!

Snel meer informatie

Wat wij doen?

Barista huren voor uw evenement

Eye Catcher

Keuze uit meerdere unieke mobiele barren

Serving Hospitality

Service met een glimlach!

Capaciteit​

Vanaf 150 consumpties per uur met 1 barista

Latte Art​

Al onze melkkoffie’s worden voorzien van de mooiste latte art!

Latte Art​

Al onze melkkoffie’s worden voorzien van de mooiste latte art!

Onbeperkte consumpties

Wij schenken onbeperkte koffie en thee

Met koffiebar

Ook in te huren met onze koffiebar

Een barista inhuren voor uw event?

Onze barista’s verzorgen

Voor elke gelegenheid de juiste bar

Barista op locatie met onze barren

Bij ons heeft u de keuze uit 4 mobiele barren. Deze zijn al voorzien zijn van water, stroom en licht. De lekkerste espresso’s of cappuccino’s met latte art serveren we dan (van)uit een rode tuktuk, rustieke Vespa, koffiefiets of koffiekraam. Huur een barista in en wie weet komen we straks bij u langs in Nederland of zelfs in Duitsland, België of Frankrijk. Op welke locatie mogen we de koffiebar voor u gaan installeren?

Koffie bakfiets

Vintage Vespa

Wilt u uw event écht uniek maken? Van deze originele Vespa uit 1954 zijn er nog maar 5 in Nederland. Er is geen betere manier om espresso, cappuccino of latte art uit te serveren.Afmetingen: lengte: 242 cm | breedte: 120 cm

Piaggio Ape Calessino

Verplaatsbare bar

Man met bril koffie

Onze barista koffie

De koffie van Man Met Bril Koffie is écht speciaal, omdat het lokaal, persoonlijk en op kleine schaal geproduceerd wordt. Barista Bandits werkt met een bonen blend die uniek is, deze is namelijk nergens anders te verkrijgen en wordt speciaal voor ons gebrand. Hierdoor serveren wij de beste espresso’s.

Wilt u speciaal voor uw gelegenheid het karakter van de koffie bepalen? Het is mogelijk om de koffiebonen naar uw wensen te laten branden.

Koffieplantage

Ricardo Tavares verbouwt de koffiebonen voor ons in Brazilië. Zijn plantage is gecertificeerd door, onder andere, Fairtrade, Rainforest Alliance, UTZ, Minas Koffie en Brazilian Specialty Coffee Association.

Direct trade

Wij willen maatschappelijk ondernemen. Daarom zijn er geen tussenpersonen in de keten van de koffieplantage tot de koffiebonen die wij gebruiken voor jouw koffie. De koffieboer krijgt daarmee een eerlijke prijs voor de koffiebonen!

Brazilië

Wij gebruiken koffie van één plantage. Hierdoor laten we de unieke smaaktonen van jouw koffie beter naar voren komen. Jouw koffie smaakt notig en romig, maar ook lekker sappig en zoet. De zuurgraad is in balans en de smaak blijft plezieren.

Voor elke gelegenheid de juiste barista

Onze barista’s in actie

Onze barista’s zijn een toevoeging op elk event. Zij tillen serving hospitality naar een hoger niveau.

Al uw zorgen uit handen genomen

Barista bij u op locatie

Bij een barista denkt u waarschijnlijk aan iemand die koffie zet, maar een barista is zo veel meer dan dat. Een barista zorgt voor een ware koffiebelevenis op locatie met vers gebrande kwaliteitskoffie, maar ook met de servicegerichtheid die u van een professioneel cateringbedrijf kan verwachten.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Professionele & gecertificeerde barista inhuren​

Overal de beste koffie

Mobiel is dus écht mobiel. Onze barista’s serveren waar u wilt.

Ook het oog wil wat

Al uw klanten, collega’s of relaties ruiken en proeven de beste koffie.

Op elke gelegenheid

Keuze uit verschillende mobiele koffiebars en we denken graag met u mee.

Onvervalste gezelligheid

Kwaliteitskoffie én een momentje. Serving hospitality bij de koffie, élke keer.

Al uw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen over barista huren

Een barista is iemand die gespecialiseerd is in het maken van allerlei soorten dranken. Tegenwoordig wordt een barista meestal geassocieerd met iemand die gespecialiseerd is in het maken van koffie

De vanaf prijs is €920,- ex btw. Dit is inclusief koffiebar, onbeperkte consumpties, disposables en een barista die 1 uur service verleent. We werken met vooraf afgesproken All-In tarieven. Duidelijk en geen gedoe achteraf. De exacte kosten voor jouw event zijn afhankelijk van het aantal uren dat we operationeel zijn, inzet apparatuur, de locatie, de hoeveelheid gasten en mogelijk extra wensen. Omdat elk event anders is maken we een voorstel op maat, zonder verplichtingen.

Het is ook mogelijk om alleen een barista in te huren. Dit bedraagt €85 per uur (minimaal 4 uur; excl. reiskosten).

Eén barista zet maximaal 150 koffie’s per uur met onze mobiele espressobar.Door meerdere mobiele espressobars en barista’s in te zetten kunnen we de capaciteit naar wens verhogen.We denken mee over een ideale opstelling om de gasten zo goed mogelijk te verdelen en met grote batches heerlijke filterkoffie kunnen we helemaal veel mensen serveren in korte tijd. Kortom, echt alles is mogelijk.
Het enige wat wij nodig hebben op locatie is een stroompunt met een standaard 220v stekker. Per mobiele koffiebar gebruikt onze apparatuur 1 aparte stroomgroep á 3500 watt. Niks geen ingewikkeld gedoe.
Je huurt een barista in voor een bijzondere en goede koffie-ervaring op locatie. Dit kan dus eigenlijk altijd, denk bijvoorbeeld aan een barista voor een evenement of een barista op kantoor. Een speciale gelegenheid of gewoon omdat het kan, onze barista’s staan altijd voor je klaar.
  • Espresso
  • Americano
  • Cappuccino
  • Latte
  • Cortado
  • Flat White
  • Diverse soorten thee
  • Verse muntthee
We gebruiken naast volle Jersey melk ook havermelk en sojamelk voor onze melkdranken. Naast het standaard menu is het natuurlijk mogelijk om ook dranken te schenken passend bij het event, weer of seizoen. Denk aan ijskoffie of warme chocolademelk.
Vanuit praktisch oogpunt zijn disposables vaak het makkelijkst. Hiervoor gebruiken we duurzame afbreekbare bekers. Het is ook mogelijk om koffie in servies te serveren, dat vullen we in naar wens.
Op- en afbouw duren ongeveer een uur. Onze voorkeur gaat uit om dit direct voor en na het event te doen. Komt dat niet uit, omdat bijvoorbeeld het event na afloop nog doorgaat of je vindt het simpelweg prettiger als alles de dag van tevoren al klaar? Geen probleem, we denken graag met je mee!
Nee, verder regelen wij alles! En mocht er toch iets zijn wat we van jullie nodig hebben (bijv. info over parkeren, toegangskaart voor het event) dan nemen we daar ruim op tijd contact over op.

Ook een professionele barista op locatie boeken?

Wilt u een barista inhuren? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. We verzorgen koffie- en theecatering: voor privéfeesten én zakelijke bijeenkomsten, voor binnen en buiten. Breng mensen bij elkaar met een verse kop koffie, gezet door een gastvrije barista.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een barista voor ieder event! Wij hebben altijd een passende oplossing. Ontdek onze diensten voor heerlijke koffie.