700 gasten cateren voor NN

Op 8 maart 2020 stonden we op het Malieveld, zonder tractor dat wel, maar om een even deugdzame reden, om de renners in het Nationale Nederlanden Supporters Home van heerlijke catering te voorzien! Wist u dat we voor elk event alles voor u kunnen regelen? Door onze jarenlange ervaring op verschillende events, hebben we een expertise opgebouwd om volledig te ontzorgen. Catering inhuren is nog nooit zo makkelijk geweest!

CPC Loop Den Haag mede mogelijk gemaakt door..

Een goede start van elk evenement is met goede koffie. Twee machines warm, vier barista’s sterk, onze bakfiets mee.. Laat de mensen maar komen, wij hebben de beste koffie van het Malieveld! De ochtend begon rustig, allereerst op de agenda stond de kidsrun, maar de ouders waren heel blij met de koffie! En voor de sterren van de ochtend waren er lekkere dingen neergelegd op de tafels en wat heerlijke limonades. Natuurlijk was de koffie catering de hele dag beschikbaar, niemand komt zonder cafeïne te zitten wanneer er Barista Bandits zijn!

Onbeperkt is ook echt onbeperkt.

Wanneer wij onbeperkt zeggen, dan is het onbeperkt. Daarnaast hadden we ook de hele dag verschillende fruit-infused water tapkannen staan. Niks is zo verfrissend na het harde lopen of lange wachten als dit! Rond het middaguur kwamen renners in groten getale binnen, deze kanjers gingen de 10 of 21km lopen! Natuurlijk namen ze ook hun supporters mee. Zij konden lekker droog bij de finish zitten juichen, met leuke aankleding en fantastisch uitzicht altijd toegang tot onze catering. Natuurlijk hebben we onze aankleding aangepast aan de wensen van NN bij het catering inhuren!

Lunchtijd!

Op een lege maag ren je natuurlijk beter. Maar dat betekent niet dat er niet gegeten moest worden! Vanaf 11:30 kon men heerlijke broodjes en soepen pakken, alles vers bereid door onze cateraar Solfood! Onze geweldige partner heeft ontzettend hard gewerkt om elk broodje vers voor de gasten te maken. Vol van smaak en rijkelijk gevuld, de gasten genoten zichtbaar van het eten. Alle lopers kregen weer genoeg energie door het eten.

Dat moet gevierd worden, biertje?

Rond 15:30 kwamen de eerste lopers over de streep. In één uur 21 kilometer afleggen doen natuurlijk alleen de topatleten, maar de renners via Nationale Nederlanden konden ook zeer trots zijn met hun tijd! Eenmaal over de streep moest men natuurlijk even op adem komen, maar vaak waren de eerste woorden: “één bier, alsjeblieft”. Ja hoor de tap was officieel echt open! Ook ons drankencatering was natuurlijk mee, zo snel mogelijk die biertjes tappen, nu was het onze tijd om snel te zijn! Niemand stond lang droog, onze eigen kanjers zijn ook top atleten, maar dan achter de bar!
De gezellig- en voldaanheid werd alleen maar groter naarmate het middaguur vorderde en kreeg opnieuw een impuls met de lekkere bittergarnituur op het eind. 700 man en iedereen ging met een lach naar huis.

Ook Barista Bandits voor de catering inhuren?

Nationale Nederlanden is al jaren hoofdsponsor van verschillende sportieve activiteiten. Het was voor ons ook een eer om voor hen de catering te mogen voorzien. Volledige catering inhuren, wij regelen alles voor je. We maken gebruik van ervaren en bekwame partners, dus we kunnen op kwaliteit rekenen. Gepaard met ons eigen drankencatering, koffiecatering en full on hospitality maken we elk evenement een geweldige ervaring. Ook geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Stuur een mail naar [email protected] en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Barista Bandits, Serving Hospitality.

Snel meer informatie