Een goede kick-start met top koffie!

Opening bedrijf organiseren

Wat is er beter dan uw bedrijfsopening te vieren met een onvergetelijk evenement? Of het nou gaat om een feestelijke opening van uw nieuwe bedrijfspand of een uitbreiding van uw bedrijf, onze drankcatering, foodtrucks en rijdende barren zorgen ervoor dat de organisatie van uw opening uit handen wordt genomen. Begin uw nieuwe hoofdstuk met een goede kick-start, letterlijk en figuurlijk, met een kop koffie van Barista Bandits.

Snel meer informatie

Feestelijke opening

Openingsevent bij u op kantoor

Compleet verzorgd

Een professionele indruk.

Eigen locatie

Kies voor bij u op kantoor of een andere geschikte plek.

Uitgebreide dranken selectie

Stel uw eigen drankenbar samen.

Prijs

We spreken van te voren een vaste prijs af. Wel zo duidelijk!

Inclusief glaswerk

Van koffiekopjes tot mooie cocktailglazen.

Totaalpakket

Alles voor u geregeld: van muziek tot uw eigen branding.

Feestelijke inwijding van uw kantoor

Waarom een openingsfeest voor uw bedrijf of pand organiseren?

Maak een keuze uit onze concepten

Leuke ideeën voor een feestelijke opening

Denkt u eraan om een feestelijke opening te organiseren? Bij Barista Bandits zijn er meerdere mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. We denken graag met u mee om uw ideeën voor de opening uit te werken tot een geslaagd evenement. Wij garanderen een succesvolle opening van uw zaak of bedrijf.

Drank catering

Foodtrucks & mobiele barren

Vesbar gintonic bar 04

Hapjes & friandises

Hospitality personeel

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat de feestelijke opening van uw bedrijf een succes wordt, altijd gastvriendelijk en met aandacht voor detail.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Veelgestelde vragen

Per host worden gemiddeld 150 drankjes per uur geserveerd. Voor een openingsfeest met 100 gasten of meer, bieden wij gedurende 2 uur onbeperkte drankvoorziening met twee hosts. Bij elke feestelijke opening streven we er naar om ervoor te zorgen dat niemand iets tekortkomt.
Absoluut! Er zijn veel mogelijkheden voor branding beschikbaar om uw merk op een passende wijze te presenteren tijdens de bedrijfsopening. We nemen graag de tijd om dit persoonlijk met u te bespreken.
Wij bieden een divers assortiment aan bier, wijn, frisdrank en sap. Voor meer unieke opties buiten de standaard keuze, kunt u denken aan (non-alcoholische) cocktails, huisgemaakte limonades en speciaalbieren. Heeft u specifieke wensen die niet genoemd zijn? We stellen met plezier een op maat gemaakt voorstel voor u samen, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Openingsfeest laten organiseren?

Bent u van plan om een openingsfeest op locatie te organiseren? Het totale kostenplaatje hiervoor is dan een belangrijke factor. Vul uw gegevens en wensen in en we gaan direct aan de slag met een vrijblijvende, op-maat-gemaakte offerte.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Lekkere drankjes serveren kan overal. Ontdek onze diensten voor een impressie van onze andere drankconcepten.