Barista Bandits bij open dag van Rotoflowers

bloemen op tafel met bedrijfsnaam en spanbord op open dag

Wat is er beter dan de geur van koffie in de ochtend? Nou, op 20 februari hadden we een geduchte tegenstander gevonden in de geur van bloemen. Wij van Barista Bandits mochten de open dag bij Rotoflowers voorzien van koffie! Rotoflowers is een van de grootste bloemenimporteurs van Nederland.

Al weer voor de derde keer waren wij uitgenodigd om naar Aalsmeer te komen met onze mobiele koffiecatering. Om 6 uur in de ochtend reden we goed gehumeurd met onze rode Piaggio dus weer naar het bloemencentrum van Nederland.

Eenmaal aangekomen waren we bijna verdwaald op het immense terrein, maar uiteindelijk waren we nog voor 7 uur in de ochtend met onze neus tussen de bloemen. De werknemers waren maar wat blij om onze espressomachine te zien, want sommigen beginnen hun dag om 4:00 in de ochtend! Met twee barista’s konden we de eerste dorstige horde goed aan.

Een klein uurtje later arriveerden de eerste gasten en het eerste wat ze zagen was een groot scherm en onze rode Piaggio. Een barista schenkt zijn koffie altijd met een glimlach, maar zeker tussen dit natuurgeweld.

De gasten konden zich genoegen doen aan al onze koffie en thee specialiteiten terwijl ze een rondleiding kregen door het bedrijf. Of men kon even uitrusten op de bistro stoeltjes die we hadden meegenomen. Voorbijrazende karren vol met fleurige bloemen waren een leuk uitzicht, het werk houdt nooit op!

Helaas hield het werk voor ons hier al wel op. Het was weer tijd om onze koffie kar in te laden en de open dag werd gesloten. Al met al een heerlijke open dag met prettige geuren en blije gezichten en schitterende bloemen en fraaie latte art! En de bloemen staan heel mooi thuis!

rode piaggio espressotruck met tafels en bloemen op open dag

Een barista inhuren voor een open dag

Heeft u binnenkort ook een open dag en wilt u uw gasten echt verwennen? Denk dan eens aan Barista Bandits. Met onze verschillende koffiekarren en barren komen we door heel het land.

Ook een mobiele koffiebar huren voor een open dag met een professionele barista? Klik hieronder op de knop voor direct een offerte aan te vragen. Voel u vrij om ook uw wensen aan ons duidelijk te maken, wij maken samen met u het perfecte evenement. Een koffiemoment is een perfecte invulling voor de catering!

barista en koffie piaggio met gasten op open dag

Snel meer informatie