Drankencatering bij Iboma

Met onze mobiele catering komen we op veel locaties. Nu was het tijd om in Lopik twee dagen lang de koffie en drankjes te verzorgen! Met Iboma hebben wij contact gehad, om te zorgen dat ons aanbod ook echt aansloot op hun wensen. Met onze drankencatering konden deze klantenrelatiedagen niet fout meer gaan.

Met een koffieontvangst begin je de dag goed!

De creatievelingen van Iboma hadden een heel leuke inspiratieroute gemaakt langs alle oude en nieuwe producten in hun assortiment. Nadat de gasten het introfilmpje hadden bekeken bij de ingang, werden ze blij verrast met onze Piaggio waar onze barista ze hartelijk welkom heette met lekkere koffie. Dat is pas een goed welkom! Iedereen wilde koffie of cappuccino en gecombineerd met de lekkere koeken die we hadden meegenomen van Koekela was het een ware traktatie. De gasten vervolgde daarna hun inspiratietour.

Verrassing!
Nog een koffieontvangst!

Na een hele inspiratiedoolhof werden de gaten halverwege opnieuw verrast met een barista! Hier konden ze even bijpraten en kijken naar de verschillende stalen van Iboma. Niet alleen de koeken van Koekela hadden we hier ook, maar we hadden zelfs een bar gebouwd met onze drankencatering. Een barista inhuren bij ons staat niet alleen garant voor goede koffie, maar ze zijn ook goede barmannen en barvrouwen! Iboma had een heel mooi keukeneiland gemaakt, waarop we onze espressomachine neer hadden gezet. Wil jij ook jouw eigen producten centraal laten staan? Geen punt, wij denken met u mee en maken onze barren zoals u het wilt!

Lief lachende barista drankencatering

Drankencatering om het af te sluiten.

Na het laatste gedeelte van de inspiratietour te doorlopen, kwam men op een heel gezellig plein terecht waar we onze centrale drankenbar hadden staan.

Terwijl De Platenbus voor de achtergrondmuziek zorgden, schonken wij door. Niemand stond lang zonder drank in zijn handen en gezelligheid was alom aanwezig. Zo hoort drankencatering! Twee dagen lang hebben wij hier in Lopik de gastvrijheid verzorgd, twee dagen lang een geweldige tijd!

Wil jij ook jouw klantenrelaties versterken met een open dag? Wij kunnen de catering op ons nemen en dan kan jij je focussen op wat echt belangrijk is, het versterken van de relatie. Wij gaan graag even met je zitten om mee te denken wat het beste voor jouw bedrijf is. Onze verschillende diensten, mobiele koffiebar, drankencatering, wijnbar, gin & tonic en smoothie bar zijn perfect te combineren! Neem contact met ons op en dan komen we een keer langs om kennis te maken. Tot snel! 

Snel meer informatie