Keuze uit vele arrangementen

Drankcatering voor uw event

Heeft u wat te vieren? Pak uit met de lekkerste dranken en laat biertjes, wijn, cocktails, champagne en meer serveren door barpersoneel!

Snel meer informatie

Wat wij doen?

Drankarrangement op locatie

Geeft u een tuinfeest, bedrijfsfeest of heeft u een andere gelegenheid waarvoor u de drankjes geregeld wilt hebben? Dan bieden wij u een uitgebreid drankenassortiment op basis van afkoop, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Op locatie

Wij maken van een achtertuin, parkeerplaats, loods of fabriekshal een echt festivalterrein. Zo kunnen wij u en uw gasten extra laten genieten van een ongedwongen feestje!

Speciale dranken

Naast ons standaard assortiment serveren wij ook heerlijke virgin cocktails, homemade lemonades, lokale speciaalbiertjes. Wilt u proosten? Wij verzorgen de champagne!

Totaalpakket

Bent u voor uw event op zoek naar hostesses of hapjes? Of bent u juist op zoek naar muziek, verlichting en decoratie? Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen!

Premium Quality

Bij het verzorgen van uw feest gebruiken wij enkel producten waar wij zelf ook achter staan. Dus wanneer u ons inhuurt, bent u verzekerd van een kwalitatief goed feestje!

Een barista inhuren voor uw event?

Onze cateraars verzorgen:

Zij gingen u voor

Onze cases

Drankencatering bij Iboma

Met Iboma hebben wij contact gehad, om te zorgen dat ons aanbod ook echt aansloot op hun wensen. Met onze drankencatering konden deze klantenrelatiedagen niet fout meer gaan.

700 gasten cateren voor NN

Op 8 maart 2020 stonden we op het Malieveld, zonder tractor dat wel, maar om een even deugdzame reden, om de renners in het Nationale Nederlanden Supporters Home van heerlijke catering te voorzien!

Man met bril koffie

Onze werkwijze

Wij werken met dranken arrangementen op afkoop. Bij de dranken op afkoop wordt van tevoren een vast bedrag afgesproken per gast, waarvoor uw gasten onbeperkt gebruik mogen maken van het aangeboden drankenassortiment. Hieronder vindt u een overzicht van de door ons aangeboden arrangementen.

Onderstaande arrangementen zijn indicatief. Zit uw wens er niet tussen? Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Drankencatering op huwelijk

Tijdens de feestavond hebben wij ook onze wijnbakfiets ingezet met 6 verschillende wijnen die het bruidspaar tijdens een proeverij heeft uitgekozen.

Ontdek alle mogelijkheden

Vragen nog onbeantwoord?

De prijs wordt per persoon en per uur berekend. Hierbij heeft u de keuze uit een drankarrangement van 2 tot en met 5 uur. Een drankarrangement (van 2 uur) start bij €17,50 ex. btw per persoon. Eventuele extra’s, zoals bites, hostesses, aankleding en/of muziek zijn bij te boeken.

Er worden zowel alcoholische als non-alcoholische dranken geschonken: onder andere Heineken, Amstel, cola, Fanta, ijsthee, Spa blauw/rood, sinaasappelsap en diverse soorten rode en witte wijn. Het glaswerk is inclusief.

Ons assortiment

Onze arrangementen

Benieuwd welke dranken wij in ons assortiment hebben? In ons cateringassortiment zitten onder andere Heineken, Amstel radler, coca cola, cola light, fanta, ice tea, spa blauw, spa rood, jus d’orange, witte wijn en rode wijn. Alle dranken komen inclusief glaswerk.

Heeft u andere wensen? Andere cateringwensen zijn mogelijk op aanvraag. Neem vooral contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Catering op rolletjes!

Onze barren

Onze partners

Onze drankencatering en barpersoneel inhuren?

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Wij verzorgen uw drankencatering op een gewenste locatie naar keuze. Bekijk hieronder de diensten die we aanbieden.