Full-service hospitality

Barista huren op een Congres

Ga voor de perfecte kop koffie op uw congres. Met onze mobiele koffiebar en gastvrije barista biedt u iets extra’s aan uw potentiële klanten!

Snel meer informatie

Wat wij doen?

Koffie professionals voor een congres

Hospitality professionals

Beleving staat bij ons centraal. Onze barista’s zorgen naast heerlijke koffie ook voor een gastvrije beleving.

Kwaliteitskoffie

100% Arabica bonen vers gebrand door onze koffieleverancier in Rotterdam, Man Met Bril Koffie. Onze bonen worden rechtstreeks bij de koffieboer in Brazilië ingekocht!

Capaciteit​

Standaard is onze capaciteit ±250 consumpties per uur. Met meerdere machines is dit uitbreidbaar tot 1.000+.

Een barista inhuren voor uw event?

Onze diensten zijn inclusief:

Voor elke gelegenheid de juiste bar

Onze barren

Koffie bakfiets

Vintage Piaggio Ape

Een originele klassieker uit 1954: de zeldzame Vespa Piaggio Ape B-150. Huur deze vintage mobiele espressobar voor uw congres! Afmetingen (L x B): 242 x 120 cm.

Piaggio Ape Calessino

Zo Italiaans als het maar kan. Ga voor deze rode tuktuk koffie op wielen: een elegante eyecatcher voor op ieder congres. Afmetingen (L x B x H): 310 x 150 x 200 cm.

Espressobar

Koffiebar van luxe eikenhout. Voor de ideale koffiehoek bij uw indoor congres! Afmetingen (L x B): 150 x 70 tot 180 x 80 cm.

Man met bril koffie

Onze koffie

Niet zomaar koffie, maar lokaal geproduceerde Man Met Bril Koffie. U serveert uw gasten het lekkerste bakje van de dag.De bonenblend wordt speciaal gebrand voor Barista Bandits. 100% uniek dus. Man met Bril reist zelf naar de plantages en branden en leveren zelf. Alles voor echt verse koffie. Laat uw koffiebonen eventueel op maat branden voor je congres. U geeft uw bak koffie hiermee een eigen karakter. Persoonlijk en geheel naar wens!

Koffieplantage

De koffie wordt in Brazilië verbouwd door Ricardo Tavares. Zijn plantage heeft meerdere certificaten, waaronder Fairtrade, Rainforest Alliance, UTZ, Minas Koffie en Brazilian Specialty Coffee Association.

Direct trade

Onze koffiebonen worden direct ingekocht bij de koffieplantage in Brazilië. Door de hele keten aan tussenpersonen links te laten krijgt de koffieboer een eerlijke prijs. Maatschappelijk ondernemen is dat!

Brazilië

Doordat deze koffie van een enkele plantage komt kunnen we iets beter de unieke smaaktonen naar voren laten komen. De koffie wordt hierdoor notig en romig, maar ook lekker sappig en zoet.

Voor elke gelegenheid de juiste barista

Onze barista’s op congressen

De barista’s van Barista Bandits zijn vissen in het water op elk congres. Zie hieronder hoe zij iedereen van de beste koffie voorzien.

Al uw zorgen uit handen genomen

Meer dan alleen een koffiebar

Onze mobiele koffiebarren zijn geschikt voor elk evenement. Zowel binnen als buiten. Onze ervaren hospitality professionals zorgen voor een unieke ervaring die uw bezoekers versteld laat staan. Samen met de speciaal gebrande koffie van ‘Man Met Bril’ zorgen wij ervoor dat uw evenement een groot succes wordt.

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Waarom een barista huren voor een congres?

Kom makkelijk in contact

U maakt kennis met nieuwe klanten tijdens het koffiemomentje.

Gastvrij ontvangst

Met lekkere koffie maakt u altijd een goede eerste indruk.

Creëer gezelligheid

Koffie trekt mensen aan. Het wekt nieuwsgierigheid op en zorgt dat men langer aanwezig blijft.

Meer stopping power

De geur van vers gemalen koffie: de ideale geurmarketing.

Veelgestelde vragen

Een vraag onbeantwoord?

Een barista inhuren voor op een congres is inclusief: alle koffievariaties (ook latte art) en thee, 100% biologisch afbreekbare koffiebekers in full color en roerstaafjes, een barista en reis- en transportkosten in Nederland.

U kunt bij ons kiezen uit een koffiebar in de vorm van een rode tuktuk, koffiefiets, Vespa of houten bar. Alle koffiebarren zijn geschikt voor op een congres. Ze hebben allemaal hun eigen charme en zijn voorzien van water, stroom, licht en meer.

Ook een barista op uw congres?

Wilt u een barista voor uw congres inhuren? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. We verzorgen koffie- en theecatering: voor privéfeesten én zakelijke bijeenkomsten, voor binnen en buiten. Breng mensen bij elkaar met een verse kop koffie, gezet door een gastvrije barista.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Klein feestje, bedrijfsfeest of groot zakelijk evenement? Ontdek onze diensten en huur een professionele barista in.