Koffiebeleving op druk congres Mendix World

In opdracht van Ahoy Rotterdam mochten wij invulling geven aan de koffiebehoefte van alle 4000 bezoekers tijdens Mendix World congres, een ontzettend gaaf project dat wij maar al te graag doen!

Een congres waarbij zo’n 2000 bezoekers per dag tegelijkertijd koffie en thee nodig hebben, dat lijkt niet de beste plek voor een koffiebeleving met barista’s. Urenlang in de rij staan, dat is wel het laatste waar de bezoekers op zitten te wachten. Gelukkig kan dat anders!

Congressen kenmerken zich vaak door de (koffie)breaks. Voor ons als koffie professionals dus aanpoten geblazen! Gelukkig weten wij precies hoe wij hier goed mee om kunnen gaan. Ten eerste door voldoende capaciteit te plaatsen. Tijdens Mendix World hebben wij 10 koffiebars geplaatst met 18 barista’s. Hiermee konden wij ±3000 koffie consumpties p/uur maken. Dit werd ondersteund door filterkoffie. Daarnaast hebben wij samen met Ahoy goed gekeken naar de exacte locatie van elke koffiebar. Het is namelijk erg belangrijk om de bezoekers bij binnenkomst goed te spreiden over de gehele hal.

Voor een VIP ruimte plaatsten wij onze koffieprinter met één van onze charmante barista’s. Wat een ware publiekstrekker bleek. In twee dagen hebben ruim 200 bezoekers een selfieccino laten maken!

Heeft u binnenkort ook een congres en wilt u de koffiebeleving naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden op uw congres!

Snel meer informatie