Full-service hospitality

Barista huren op de beurs

Geef een extra touch aan uw beurs met een stijlvolle koffiebar en sociale barista: voor verse Italiaanse koffie en hospitality ten top!

Snel meer informatie

Hospitality professionals!

Dé partner voor uw beurs

Eye Catcher

Keuze uit meerdere unieke mobiele barren

Serving Hospitality

Service met een glimlach!

Capaciteit​

Vanaf 150 consumpties per uur met 1 barista

Latte Art​

Al onze melkkoffie’s worden voorzien van de mooiste latte art!

Latte Art​

Al onze melkkoffie’s worden voorzien van de mooiste latte art!

Onbeperkte consumpties

Wij schenken onbeperkte koffie en thee

Met koffiebar

Ook in te huren met onze koffiebar

Een barista inhuren voor uw event?

Onze barista’s verzorgen

Voor elk event een koffiebar

Onze mobiele koffiebars

Verras uw gasten met verse koffie en hospitality waar ze echt warm van worden. U kunt kiezen uit mobiele koffiebarren in verschillende soorten en maten. De espressomachine, op- en afbouw en het materiaal nemen we ook voor u mee. Huur een barista in voor een gastvrije toevoeging aan uw beurs. De gezelligste gesprekken vinden namelijk plaats onder het genot van een kopje koffie!

Koffie bakfiets

Vintage Piaggio Ape

Piaggio Ape Calessino

Espressobar

Man met bril koffie

Onze koffie

Lokaal, persoonlijk en op kleine schaal geproduceerd. Hierin onderscheid Man Met Bril Koffie zich. Wij werken met een bonen blend die speciaal voor ons wordt gebrand en nergens anders te verkrijgen is. Hierdoor serveren wij de espresso’s waar wij 100% achterstaan.

Het is ook mogelijk om speciaal voor een gelegenheid de koffiebonen op maat te branden. Hiermee kan het karakter van de koffie bepaalt worden!

Koffieplantage

De koffie wordt in Brazilië verbouwd door Ricardo Tavares. Zijn plantage heeft meerdere certificaten, waaronder Fairtrade, Rainforest Alliance, UTZ, Minas Koffie en Brazilian Specialty Coffee Association.

Direct trade

Onze koffiebonen worden direct ingekocht bij de koffieplantage in Brazilië. Door de hele keten aan tussenpersonen links te laten krijgt de koffieboer een eerlijke prijs. Maatschappelijk ondernemen is dat!

Brazilië

Doordat deze koffie van een enkele plantage komt kunnen we iets beter de unieke smaaktonen naar voren laten komen. De koffie wordt hierdoor notig en romig, maar ook lekker sappig en zoet.

Voor elke gelegenheid de juiste barista

Onze barista’s op beurzen

De barista’s van Barista Bandits zijn vissen in het water op elke beurs. Zie hieronder hoe zij iedereen van de beste koffie voorzien.

Opvallen op een beurs

Branding

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Waarom een barista huren voor een Beurs?

Kom makkelijk in contact

met nieuwe klanten, onder het genot van een kopje koffie.

Gastvrij ontvangst

door het aanbieden van een smaakvolle koffie staat u al 1 – 0 voor.

Creëer drukte

doordat mensen langer blijven staan met een bakje koffie.

Meer stopping power

door de uitnodigende geur van vers gemalen kwaliteitskoffie.

Ontdek alle mogelijkheden

Vragen nog onbeantwoord?

Allereerst het gastvrije ontvangst, u heeft namelijk iets om aan te bieden. Daarnaast nodigt de geur van koffie uit. Het is een goede ijsbreker (niet alleen omdat de koffie warm is), dus u raakt gemakkelijker aan de praat. Blijven mensen hangen, dan wekt dat weer nieuwsgierigheid.
Er zijn veel verschillende opties. Gaat u voor een eyecatcher of meer voor iets praktisch? Barista Bandits heeft uiteenlopende opties voor mobiele koffiebars, van Vespa’s tot eikenhouten bars. Bij elke koffiebar krijgt u de beste koffie van één van onze barista’s.

Koffie voor op uw beurzen?

Wilt u barista voor uw beurs(stand) inhuren? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. We verzorgen drankencatering: voor privéfeesten én zakelijke bijeenkomsten, voor binnen en buiten. Breng mensen bij elkaar met een verse kop koffie, gezet door een gastvrije barista.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Privéfeest of zakelijk evenement? Binnen of buiten? De barista komt koffie schenken op ieder gewenste gelegenheid.