Leer koffie zetten als een (échte) barista

Koffie workshop

Tijdens een barista-workshop leert u hoe u de perfecte koffie en cappuccino zet. Een gezellig en leerzaam dagje uit waarbij zowel theorie en praktijk aan bod komen.

Snel meer informatie

Unieke workshop voor elke gelegenheid

Barista workshop op locatie

Leer koffie zetten als een pro

Nuttige theorie en koffiefeitjes

Persoonlijke aandacht

Koffie leren zetten in kleine groepen

Onze koffie workshops:

Workshop 1: koffievaardigheden

In twee uurtjes leert u alle basisvaardigheden om een goede koffie te zetten. Een beetje theorie is noodzakelijk, maar al gauw gaat u zelf aan de slag achter een luxe espressomachine om uw eigen espresso te zetten. Ook leert u om melk op te schuimen voor een overheerlijke cappuccino!

Workshop 2: slowcoffee / filterkoffie

Slowcoffee of filterkoffie is de tegenhanger van de espressomachine. Met deze traditionele manieren van koffiezetten komen totaal andere smaakprofielen naar boven. In twee uurtjes leert u de achtergrond van slowcoffee en gaat u zelf aan de slag met verschillende zetmethodes en koffiebonen!

Vragen onbeantwoord?

Veelgestelde vragen

Zijn er nog prangende vragen waarop u nog geen antwoord heeft? Dan kunt u hiernaast vast het antwoord vinden. Zo niet? Stel dan gerust een vraag via ons contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie geven.
De prijzen zijn afhankelijk van de workshop die je kiest, maar ook van de groepsgrootte. De koffieworkshop kan aangepast worden naar wens. Hier kunnen extra kosten voor worden gerekend.
Een koffieworkshop is te boeken vanaf 2 uur. Indien gewenst is een aangepast workshop-programma mogelijk. De tijdsduur van de workshop wordt vooraf met u afgestemd.

Onze partners

Bandits inhuren voor een koffie workshop?

Na een koffie-workshop hoeft u niet meer de deur uit voor een goed kopje koffie. Bij de workshop kunt u terecht voor al uw vragen over de koffieboon. Ook leert u hoe u zo’n lekker laagje melkschuim maakt. Iedere workshop wordt gegeven in een klein groepje en is niet alleen leerzaam, maar ook lekker. Wanneer mogen wij bij u langskomen om de workshop te geven?

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een barista voor ieder event! Wij hebben altijd een passende oplossing. Ontdek onze diensten voor heerlijke koffie.