Mobiele koffiebar huren op locatie

Wij leveren een full-service koffiebeleving vanuit onze mobiele koffiebar en zorgen ervoor dat alle gasten ‘warm’ worden verwelkomt. Desgewenst verzorgen wij ook de aankleding op locatie en andere catering wensen zoals taarten, cupcakes,
champagne en wijnen. Wij nemen uw catering zorgen uit handen.

Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Parijs. Onze mobiele koffiebars zijn vrijwel op elke locatie inzetbaar en tevens van alle gemakken voorzien zoals water, stroom en licht. Met onze getrainde baristi bereiden wij de perfecte espresso, de mooiste latte art en de lekkerste cappuccino met alleen de beste
koffiebonen (100% Arabica).

EEN MOBIELE KOFFIEBAR HUREN IS INCLUSIEF

 • Één van onze unieke mobiele koffiebar op wielen. 
 • Espressomachines en koffiemolens van de hoogste kwaliteit
 • Professionele barista’s
 • Onbeperkte consumpties koffie & thee variëteiten
 • Mooie disposable bekers (100% Tree Free)

WAT WIJ NODIG HEBBEN:

 • Een vrije stroomgroep (220V)
 • Een mooie locatie

Liever even telefonisch contact?

Bel ons 0850656817

Onze mobiele koffiebars

VOOR ELKE GELEGENHEID DE JUISTE KOFFIEBAR

Piaggio Ape Calessino

Met zijn lengte van 310 cm, breedte van 150 cm en een hoogte van 200 cm is deze rode duivel de ideale koffiebar op wielen. Een echte eyecatcher op uw congres of evenement!

Vintage Piaggio Ape

Een orginele Vespa uit 1954, waarvan er in Nederland nog maar 5 van zijn. De trots van Italië! Wil jij deze mobiele espressobar met barista ook huren voor jouw event?

Afmetingen: lengte: 242 cm |  breedte: 120 cm

Koffie bakfiets

Naast onze Piaggo mobiele koffiebar hebben we een oude Gazelle bakfiets omgetoverd tot koffiefiets. Ideaal voor de kleine events binnen en buiten!

Afmetingen: Lengte 300 cm  | breedte 115 cm
Optioneel: Dak

Espressobar

Luxe eiken houten koffiebar.
Door de afmetingen ideaal voor gebruik binnendeurs!

Afmetingen: 150cm l x 70cm b tot 180cm l x80cm b

//

IK WIL EEN MOBIELE KOFFIEBAR HUREN VOOR EEN…

Beurs

Congres

Koffie ontvangst

Tuinfeest

Workshop

Brand Activation

Familiedag

Koffie break

Keep Rolling!

We staan klaar om met een van onze ​​prachtige mobiele espressobars bij uw evenement naar binnen te rijden! Met een stijlvolle Piaggio Ape, Koffie Bakfiets of Espressobar zorgen wij dat uw beurs of evenement een uniek karakter krijgt die past bij de locatie. Onze ervaren, representatieve barista’s staan ​​voor u klaar om u heerlijke koffie (en andere fijne dranken) te serveren met een vriendelijke glimlach. Uiteraard niet zomaar bonen, maar koffie van ‘Man Met Bril Koffie’.

Al onze mobiele koffiebars zijn uitgerust met hangemaakte Italiaanse espressomachines van La Marzocco en worden onderhouden volgens een zeer hoge standaard. Onze mobiele koffiewagens zijn veelzijdig en geschikt voor binnen en buiten evenementen.

Leuke evenementen

Zo hebben wij de afgelopen jaren op meerdere grote events de koffiebehoefte verzorgd. Zoals in Ahoy Rotterdam bij het Mendix World congres met ruim 4000 bezoekers. Om iedereen op het juiste moment van een perfect kopje koffie te voorzien, hebben wij 10 unieke koffiebars met 18 enthousiaste barista’s geleverd.

De Intratech 2019 beurs hebben wij voorzien van maar liefst 8 mobiele espressobars en een smoothiebar.

Voor de Horecava hebben wij onze stijlvolle bakfiets ingezet met biologisch afbreekbare bekertjes.

Allemaal leuke en unieke evenementen waar onze mobiele (koffie) concepten met bijbehorende details effectief en succesvol zijn ingezet.

Full Service Hospitality

Maar het blijft bij Barista Bandits niet alleen bij het serveren van koffie en thee. Wij faciliteren in feite de gehele catering als u dat wil. Met echt lekkere hapjes en drankjes voor uw gasten. Bijvoorbeeld voor Nationale Nederlanden tijdens de CPC Loop. U kunt hierbij denken aan:

 • Borrelhapjes & Snacks
 • Luxe lunchbroodjes
 • Luxe Fingerfood
 • Taart en Koek

Full Service Hospitality dus! Hierin denken wij uiteraard graag met u mee over de mogelijkheden en inrichting van uw event. Wij stellen ons altijd flexibel en pro-actief op en zetten altijd een stapje extra voor u en uw gasten! Overigens verzorgen wij naast onze mobiele espressobar een gehele aan range dranken catering op locatie zoals een huwelijk,  bedrijfsfeest of jubileum.

Onze klanten aan het woord

ENTHAUSIASTE MEIDEN
“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”
— Kim van S., Caru Containers

TOP!!
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken.”
— Bianca, Deal Drecht Cities

TOP!
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”
— Sonja V., Exide Technologies

Onze koffie

MAN MET BRIL KOFFIE

Lokaal, persoonlijk en op kleine schaal geproduceerd. Hierin onderscheid Man Met Bril Koffie zich.

Wij werken met een bonen blend die speciaal voor ons wordt gebrand en nergens anders te verkrijgen is. Hierdoor serveren wij de esperesso’s waar wij 100% achterstaan.

Het is ook mogelijk om speciaal voor een gelegenheid de koffiebonen op maat te branden. Hiermee kan het karakter van de koffie bepaalt worden!

mobiele-koffiebar-huren-op-locatie-logo-man-met-bril-koffie-2
barista-bandits-Espressobar-huren-op-locatie-koffie-plantage-

KOFFIEPLANTAGE

De koffie wordt in Brazilië verbouwd door Ricardo Tavares. Zijn plantage heeft meerdere certificaten, waaronder Fair Trade, Rainforest Alliance, UTZ, Minas Coffie en Brazilian Specialty Coffee Association.

barista-bandits-Espressobar-huren-op-locatie-direct-trade

DIRECT TRADE

Onze koffiebonen worden direct ingekocht bij de koffieplantage in Brazilië. Door de hele keten aan tussenpersonen links te laten krijgt de koffieboer een eerlijke prijs. Maatschappelijk ondernemen noemen wij dat!

barista-bandits-Espressobar-huren-op-locatie-Brazilie

BRAZILIË

Doordat deze koffie van een enkele plantage komt kunnen we iets beter de unieke smaaktonen naar voren laten komen. De koffie wordt hierdoor notig en romig, maar ook lekker sappig en zoet. Niet te veel zuurgraad, maar wel spannend genoeg.

//

//

OOK EEN MOBIELE ESPRESSOBAR HUREN VOOR UW EVENT?

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.