Een eyecatcher met heerlijke wijnen

Wijnbar op locatie

Laat enthousiast barpersoneel smaakvolle wijn schenken aan uw gasten. Met een mobiele wijnbar maakt u van ieder event een succes!

Snel meer informatie

Wat wij doen?

Een volwaardige wijnervaring op locatie

Wijnbar op locatie

Wijnproeverij

Wijnbar op de beurs

Voor elk event de beste wijn

Onze wijnen

Dankzij de sfeervolle ambiance van de wijnbar genieten uw gasten niet alleen van smaakvolle rode en witte wijn. Ook de prachtig opgestelde wijnglazen, de zorgvuldig uitgekozen flessen wijn én de bar decoratie zullen de aandacht trekken. Laat onze gastvrije wijnkenner uw gasten verwennen met deskundig geschonken wijnen en bezorg ze een hospitality-ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Wijnlanden

Nadrukkelijk worden landen als Zuid-Afrika, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje én Oostenrijk gekozen om de wijnen direct in te kopen.

Wijnimporteur

Onze wijnimporteur is Wijnhaven Wijnimport. Een ervaren wijnkenner die het mogelijk maakt om heerlijke wijnen te serveren.

Elke prijsklasse

Ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd voor elke prijsklasse.

Breed assortiment

Voor ieder wat wils. Los van onze selectie heeft u keuze uit ruim 300 topwijnen.

Voor elke gelegenheid de juiste wijnbar

Onze wijnbar in actie

Hoe ziet de wijnbar er straks uit op uw event? Ons hospitality personeel schenkt de lekkerste wijnen in de mooiste glazen.

Al uw zorgen uit handen genomen

Ons aanbod

Bij Barista Bandits heeft u de wijnen voor het uitkiezen. Van licht tot vol en van basis tot exclusief. Gaat u voor een droge witte wijn, zoete en soepele rode wijn of een frisse rosé? De zorgvuldig uitgekozen wijnen komen onder andere uit Duitsland, Frankrijk, Spanje en zijn gemaakt van de beste druivenrassen. Laat u gerust adviseren!

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Waarom een wijnbar huren?

Kom makkelijker in contact

Hef gezamenlijk een goed glas wijn en begin een ontspannen gesprek.

Gastvrij ontvangst

Een speciaal welkom heten met onze wijn en professionele barista´s.

Creëert drukte bij uw stand

Een goed glas wijn wekt gegarandeerd de interesse van voorbijgangers.

Meer stopping power

De blinkende glazen en ontpopte kurken nodigen uit een kijkje te nemen.

Ontdek alle mogelijkheden

Vragen nog onbeantwoord?

Dat is sterk afhankelijk van hoelang u wijn wilt laten schenken en welke speciale wijnen u wilt afnemen. Bij Barista Bandits heeft u al uw eigen wijnbar vanaf €920,-. Onze professionele barista’s schenken dan minimaal 2 uur lang en minimaal 50 glazen op uw evenement.

In ieder geval inbegrepen zijn een gave (mobiele) wijnbar, een barista, onze basiswijnen, minimaal 2 uur schenken en een minimale afname van 50 glazen. Daarnaast zijn er nog vele upgrades mogelijk. Wist u dat u bij Barista Bandits uit wel 300 topwijnen kunt kiezen?

Interesse in onze wijnbar?

Denkt u eraan om een mobiele wijnbar in te huren voor uw feest of evenement? We verzorgen wijncatering voor zowel grote als kleine partijen en denken graag met u mee over de invulling van uw event. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U creëert de ultieme beleving met een gastvrije wijnkenner, lekkere wijnen en luxe wijnbar.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Wij verzorgen uw drankencatering op een gewenste locatie naar keuze. Bekijk hieronder de diensten die we aanbieden.