De perfecte koffie op elke locatie

Mobiele koffiebar huren

Een échte eyecatcher op uw evenement? Onze rijdende koffiebarren maken van uw beurs, congres, tuinfeest of ander evenement een groot succes!

Snel meer informatie

Wat wij doen?

Mobiele koffiebar huren op locatie

Eye Catcher

Unieke koffiebar huren voor een onvergetelijke beleving.

Serving Hospitality

Onze hechte team van barista’s zijn echte hospitality professionals!

Capaciteit​

Vanaf 150 consumpties per uur met 1 barista

Latte Art​

Al onze melkkoffie’s worden voorzien van de mooiste latte art!

Latte Art​

Al onze melkkoffie’s worden voorzien van de mooiste latte art!

Biologisch & Duurzaam​

Koffiebonen, disposables, roerstaafjes, melk. Allemaal duurzaam en verantwoord!

All-In Tarief​

Geen onverwachte kosten achteraf. Wij komen al vanaf €820,- excl. BTW

Een barista inhuren voor uw event?

Een mobiele koffiebar is inclusief

Een vrije stroomgroep (220V)
Een mooie locatie

Voor elk event een koffiebar

Onze rijdende koffiebarren

Koffie bakfiets

Naast onze Piaggo mobiele koffiebar hebben we een oude Gazelle bakfiets omgetoverd tot koffiefiets. Ideaal voor de kleine events binnen en buiten! Afmetingen: Lengte 300 cm | breedte 115 cm Optioneel: Dak

Vintage Vespa

Een originele Vespa uit 1954, waarvan er in Nederland nog maar 5 van zijn. De trots van Italië! Wilt u deze mobiele espressobar met barista ook huren voor uw event? Afmetingen: lengte: 242 cm | breedte: 120 cm

Piaggio Ape Calessino

Espressobar

Luxe eiken houten koffiebar. Door de afmetingen ideaal voor gebruik binnendeurs! Afmetingen: 150cm l x 70cm b tot 180cm l x80cm b

Man met bril koffie

Onze koffie

Lokaal, persoonlijk en op kleine schaal geproduceerd. Hierin onderscheid Man Met Bril Koffie zich. Wij werken met een bonen blend die speciaal voor ons wordt gebrand en nergens anders te verkrijgen is. Hierdoor serveren wij de espresso’s waar wij 100% achterstaan.

Het is ook mogelijk om speciaal voor een gelegenheid de koffiebonen op maat te branden. Hiermee kan het karakter van de koffie bepaalt worden!

Koffieplantage

De koffie wordt in Brazilië verbouwd door Ricardo Tavares. Zijn plantage heeft meerdere certificaten, waaronder Fairtrade, Rainforest Alliance, UTZ, Minas Koffie en Brazilian Specialty Coffee Association.

Direct trade

Onze koffiebonen worden direct ingekocht bij de koffieplantage in Brazilië. Door de hele keten aan tussenpersonen links te laten krijgt de koffieboer een eerlijke prijs. Maatschappelijk ondernemen is dat!

Brazilië

Doordat deze koffie van een enkele plantage komt kunnen we iets beter de unieke smaaktonen naar voren laten komen. De koffie wordt hierdoor notig en romig, maar ook lekker sappig en zoet.

Voor elke gelegenheid de juiste koffiebar

Onze koffiebar op wielen in actie

Benieuwd of een mobiele koffiebar ook op uw event zal staan? Ontdek hieronder de voordelen.

Al uw zorgen uit handen genomen

Meer dan alleen een koffiebar

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Voor op elk evenement

Waarom een mobiele koffiebar huren?

Overal de beste koffie

Mobiel is dus écht mobiel. Onze barista’s serveren waar u wilt.

Ook het oog wil wat

Al uw klanten, collega’s of relaties ruiken en proeven de beste koffie.

Op elke gelegenheid

Keuze uit verschillende mobiele koffiebars en we denken graag met u mee.

Onvervalste gezelligheid

Kwaliteitskoffie én een momentje. Serving hospitality bij de koffie, élke keer.

Veelgestelde vragen

Een vraag onbeantwoord?

Een barista bar is het werkstation van elke barista. Hier bereidt een professionele barista de perfecte koffie die voldoet aan al uw wensen. Barista Bandits heeft niet alleen de meest gastvrije barista’s, maar ook eyecatching mobiele barista bars. Ideaal voor elk event.

Een losse bar met koffiemachine is te huren vanaf €500. Met barista komen hier nog €45 per uur bij. We werken met vooraf afgesproken All-In tarieven. Een duidelijke prijs, zonder gedoe achteraf.

De exacte kosten voor uw event zijn dus afhankelijk van het aantal uren dat we operationeel zijn, inzet apparatuur, de locatie, de hoeveelheid gasten en mogelijk extra wensen.

Omdat elk event anders is maken we een voorstel op maat, zonder verplichtingen.

Ja, je kan ook een losse koffiebar (inclusief koffiemachine) huren. Deze is te huur vanaf €500. Dit is ideaal als je zelf al eigen personeel hebt die koffie kan zetten en serveren. Wel worden meestal de koffiebarren van Barista Bandits gehuurd mét barista (+ €45 per uur) voor de full service experience. We zijn flexibel en kunnen koffiebarren dus zowel met of zonder barista verhuren. Geen probleem!
Eén barista zet maximaal 150 koffie’s per uur met onze mobiele espressobar.Door meerdere mobiele espressobars en barista’s in te zetten kunnen we de capaciteit naar wens verhogen.We denken mee over een ideale opstelling om de gasten zo goed mogelijk te verdelen en met grote batches heerlijke filterkoffie kunnen we helemaal veel mensen serveren in korte tijd. Kortom, echt alles is mogelijk.

Het enige wat wij nodig hebben op locatie is een stroompunt met een standaard 220v stekker. Per mobiele koffiebar gebruikt onze apparatuur 1 aparte stroomgroep á 3500 watt. Geen ingewikkeld gedoe.

Mobiele espressobar op locatie huren?

Wilt u een mobiele koffiebar op locatie huren? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. We verzorgen koffie- en theecatering: voor privéfeesten én zakelijke bijeenkomsten, voor binnen en buiten. De koffiebar op wielen kan u ook nog personaliseren met uw eigen logo. Breng mensen bij elkaar met een verse kop koffie, gezet door een gastvrije barista.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Een barista voor ieder event! Wij hebben altijd een passende oplossing. Ontdek onze diensten voor heerlijke koffie.