Negen Mobiele koffiebars op de Infratech

Negen mobiele koffiebars op de Infratech

Een druk begin van 2019! Op de Infratech beurs hadden wij acht stands voorzien van onze koffiebars en één stand van een heerlijke smoothiebar met vers en biologisch fruit.

Laten we beginnen met de smoothiebar. Wat viel dit in de smaak zeg. Op voorhand gaf de standhouder aan ons door dat ze de voorgaande editie (slechts) 60 smoothies hebben geserveerd. Op advies hebben wij dit verhoogt naar 100 smoothies per dag. De smoothies waren echter zo in trek dat we al snel de 100 smoothies aantikten. Kwam dat door de heerlijke smoothies of toch ook een beetje door onze charmante barista Guus ;)!

mobiele koffiebars barista huren
Smoothiebar voor van Gelder

Voor Vroom Funderingstechnieken, Dekker Grondstoffen en Rondom GWW mochten wij voor de tweede keer de hospitality verzorgen op de stand. Toch altijd het mooiste compliment  als men ons weer terugvraagt!

Voor Rondom GWW gaven wij naast de mobiele koffiebar ook invulling aan de overige catering zoals drankjes, zoetigheden, lunch voor de standbemanning en hapjes voor de borrel. En geheel naar wens van de klant gaven wij hier geen standaard invulling aan, maar pakten wij dit luxe aan. In de ochtend begonnen wij gewoonlijk met lekkere koffie van Man Met Bril Koffie en zoetigheden van Koekela. Overdag verzorgden wij de lunchbroodjes voor de standbemanning. Geen standaard beurs broodjes maar oa. een broodje carpaccio, broodje makreel, broodje geitenkaas, broodje caprese en broodje tonijnsalade. In de namiddag serveerden wij luxe fingerfood met oa. zalmrouleaux met rivierkreeftjes en een wrap van carpaccio. Op de woensdagavond kwamen daar ook Flammkuchen en warme luxe snacks bij. Al met al keken wij terug op een ontzettend leuke beurscatering!

Eind 2018 zijn wij ook een mooie nieuwe samenwerking begonnen met Rotterdam Ahoy. Voor de Infratech vroegen zij zes stands uit. Wij hebben dit natuurlijk met beide handen aangepakt en de service en kwaliteit geleverd die zij van ons gewend zijn.

Op naar een mooi 2019!

Snel meer informatie