Koffie op uw bruiloft? Altijd een goed idee!

Bruiloft met koffie op locatie

Barista Bandits rijden door heel het land om het perfecte kopje koffie te leveren op locatie. Een koffiebar op bruiloft is zeker mogelijk. Het maakt ons niet uit hoe groot het evenement, zolang mensen maar genieten van onze koffie! Op deze mooie zonnige dag vertrokken we met onze bakfiets richting Leidschendam om mensen te verblijden met onze koffie. We waren gevraagd om deze koffieliefhebbers te voorzien van een heerlijk bakje bij hun huwelijk bij het Raadshuis!

barista huwelijk bruiloft koffiebar huwelijk bruiloft

gasten bruiloft koffiebar

Heerlijke cappuccino en andere koffie

De zon bleef zijn uiterste best doen om deze dag onvergetelijk te maken, wij konden natuurlijk niet achterblijven! Op het moment dat de gasten arriveerden stonden wij paraat om de lekkerste cappuccino’s en andere koffies te maken, compleet met hartje natuurlijk. De gasten genoten zichtbaar van de koffie en daarvan geniet een barista! Nadat iedereen het gelukkige bruidspaar had begroet en genoten had van onze drank en de omgeving, was het tijd voor de ceremonie. Helaas betekende dit dat onze taak er al op zat, maar hoe weinig tijd je ook hebt, there’s always time for good coffee!

piaggio koffiebar Houten koffiebar

Koffiebar op bruiloft

Wilt u zelf binnenkort trouwen en wilt u een koffiebar huren voor op uw huwelijk? Vraag gerust naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen ook u graag een bijzonder moment te creëren! De koffiebar op bruiloft van Barista Bandits levert niet alleen de beste koffie op locatie, maar ook een stuk gastveiligheid! Gastvrij en Gastveiligheid is voor ons het nieuwe normaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Informeren naar mogelijkheden

Snel meer informatie