Koffie op elke gewenste locatie, dus ook in Antwerpen Tower

Op 13 februari hadden we weer een mooie rit voor de boeg, op weg naar Antwerpen in België! Buurtonwikkelaar Matexi had ons gevraagd om een koffiemoment te creëeren met onze mobiele koffiebar voor een infoavond over de Antwerp Tower. Deze toren stamt uit 1974, maar dankzij een grondige renovatie heeft het binnenkort een heel mooi nieuw jasje! 
De potentiële nieuwe bewoners van deze hoogste woontoren in Antwerpen, kwamen al in hogere sferen door onze koffie. The sky is the limit, ook voor een barista. Heel slim nagedacht door Matexi, niets geeft een beter gevoel dan de smaak van goede koffie! 

Ook een uniek koffiemoment creëeren om je klanten te ontvangen op kantoor? Huur Barista Bandits in, met onze mobiele koffiebar komen we door heel het land en daar buiten!

Vier redenen waarom een koffie ontvangst werkt!
1. Uw gasten worden bij binnenkomst direct warm verwelkomt door onze barista. Door hen een kop koffie aan te bieden voelen zij zich gelijk op hun gemak.
2. Een koffiebar is een goede conversation starter, u creëert een informeel moment om met uw klanten in gesprek te gaan.
3. Wanneer u uw klanten een goed kop koffie aanbiedt laat dat zien dat u hen waardeert.
4. Zodra het drukker begint te worden zijn uw collega’s wellicht allemaal in gesprek. De barista houdt in de gaten of er nieuwe klanten binnen komen en houdt deze indien nodig in gesprek totdat er een collega beschikbaar is!

Onze mobiele koffiebar is zo ontworpen dat het door elke gangbare deur past. De luxe uitstraling van het eikenhout, stalen frame en ingebouwde led verlichting zorgen meteen voor de juiste sfeer!

Snel meer informatie