Fresh, healthy and delicious!

Smoothiebar huren

Met een overheerlijke smoothie kunt u aankomen op iedere evenement. Val op met gezonde en kleurrijke smoothies die smaken naar meer!

Snel meer informatie

Wat wij doen?

Smoothiebar op locatie

Eye Catcher

Unieke smoothiebar huren voor een onvergetelijke beleving.

100% fruit

Onze smoothies zijn gemaakt met 100% fruit

Biologisch & Duurzaam​

Wij werken met biologisch fruit.

Capaciteit​

250 smoothies p/uur met twee shakers.

Prijs

Al vanaf €920,- all-in.

Smoothie maatje

Wij serveren onze smoothies in 210ml duurzame bekers

Een smoothiebar huren is inclusief:

Wat is inbegrepen bij onze mobiele smoothiebar?

Een vrije stroomgroep (220V)
Een mooie locatie

Voor elk event een bar

Waarom onze smoothie kraam huren?

Smoothies smaken niet alleen heerlijk, maar zijn ook een verantwoorde keuze voor iedereen die een gezonde lifestyle nastreeft. Mensen leven tegenwoordig steeds bewuster en maken graag gezondere keuzes. Bied uw gasten daarom met onze smoothie kraam op locatie geblende smoothies aan van 100% fruit; smoothies die bij iedereen in de smaak zal vallen. Zo hoeft u nooit meer concessies te maken tussen gezond en lekker. Deze vitaminebommen promoten vitaliteit bij uw werknemers en zijn ongetwijfeld het lekkerste drankje met de grootste feelfoodfactor!

100% fruit

Verse en natuurlijke producten vinden wij belangrijk en daarom serveren wij alleen maar vers bereide smoothies en juices zonder toevoegingen zoals suiker, kleur- of geurstoffen, concentraten en / of conserveermiddelen.

Duurzaam

Als cateraar willen wij ons steentje bijdragen aan een betere milieu! Zo is al het fruit wat gebruikt wordt biologisch en zijn de smoothiebekers en rietjes biologisch afbreekbaar. Een smoothiebar huren bij Barista Bandits is dus nog verstandige keuze!

Maak uw beurs, tuinfeest of ander event helemaal compleet

Onze sapbar in actie

Onze sapjes zijn kleurrijk en vallen altijd goed in de smaak bij jong en oud. Uw feest kan er binnenkort ook zo uitzien!

Ons aanbod

Onze smoothies: juices vol fruit

We kunnen wel zeggen hoe lekker onze smoothies zijn, maar eigenlijk zou u onze smoothies eens zelf moeten proeven om het te ervaren. U kunt kiezen uit de onderstaande smoothies van eigen receptuur. Zijn er dieetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden? Laat het ons dan weten. We denken graag met u mee!

Reviews

Onze klanten aan het woord

“Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.”

— Kim van S., Caru Containers
“Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang”

— Sonja V., Exide Technologies
“Johan was niet alleen barista, maar bekommerde zich om alle facilitaire zaken op het event.”

— Bianca, Deal Drecht Cities

Onze partners

Een vraag onbeantwoord?

De huur van een smoothiebar is inclusief: mobiele bar, fiets of kruiwagen naar keuze, een smoothieshaker (barmedewerker), 100% biologisch fruit, 100% duurzame bekers en rietjes en 2 of meer smoothie recepten.

De prijs voor een mobiele smoothiebar op locatie hangt af van uw wensen. Al vanaf €920,- all-in heeft u een compleet verzorgde smoothiebar bij uw feest of beurs staan. Dit is inclusief lekkere smoothies en sapjes, een barmedewerker en al het materiaal.

Smoothies op locatie voor uw evenement?

Denkt u eraan om een smoothiebar te huren? Stuur ons dan gerust een bericht om te vragen naar de mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. We denken met u mee over de smoothiesmaken, de capaciteit, maar ook over de presentatie van de bar en het barpersoneel. We nemen al het nodige materiaal mee en zorgen voor de op- en afbouw van de bar.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Onze diensten

Lekkere drankjes serveren kan overal. Ontdek onze diensten voor een impressie van onze andere drankconcepten.