Tuinfeest Waylon en Bibi

drankencatering_barista_bandits

Tuinfeest Waylon en Bibi

Elke boeking vinden wij even belangrijk en wij zullen onze uiterste best doen om van het feest een doorslaggevend succes te maken met onze drankencatering. Zo ook tijdens het verjaardagsfeestje van de dochter van Waylon en Bibi. Barista Bandits was erbij om de verzorging van de hapjes en dranken catering uit handen te nemen.

Op een mooie zonnige zondag in een hele mooie setting, geregeld door Waylon zelf, mochten wij de styling, meubilair en drankencatering verzorgen. We hadden alles in de ochtend klaargezet, onze mobiele koffie bakfiets, twee barmeubels, koelingen, statafels, heaters en styling. De lekkere hapjes die we hadden meegenomen gingen er ook wel in!

Wij van Barista Bandits zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan weer een geslaagd feestje met onze volledige dranken catering!

drankencatering_barista_bandits

Organiseert u binnenkort ook een tuinfeest? Heeft u een feestelijke gelegenheid en wilt u samen met uw gasten onbezorgd genieten van heerlijke hapjes en drankjes? Naast de hapjes en dranken verzorgen wij ook de aankleding van de locatie, het ontvangst van uw gasten, de muzikale invulling en de op- en afbouw. Kortom, wij nemen u alles uit handen met een totaal oplossing! Uiteraard in goed overleg met u!

Onze team van hospitality professionals gaan graag voor u aan de slag. Met onze expertise, passie en ervaring maken wij van elke feest een onvergetelijke beleving.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Mail ons naar sales@baristabandits.nl of bel ons op 085-0656817 om direct uw wensen door te nemen. Wij maken graag een passende offerte voor uw toekomstige feest!