Barista Bandits

Leuk zo’n Piaggio Ape, echt Italiaans! Het aroma komt je tegemoet als het kleine rode wagentje de tuin, de winkel, de garage of loods in komt rijden. Hij past overal tussendoor en heeft een leuk karakter. En dat was ook één van de uitgangspunten, dat waar men zich ook bevindt, goede koffie moet overal gedronken kunnen worden. 

Ik wilde dé mobiele koffie cateraar zijn voor de perfecte kopje koffie op locatie!

Met een hospitality achtergrond weet ik als geen ander dat naast uitstekende kwaliteit van het product (koffie) de gastvrijheid en beleving minstens net zo belangrijk zijn. Vanaf het begin hebben we geen concessies gedaan op kwaliteit. En dat is ons uitgangspunt gebleven.

Barista Bandits: meer dan alleen maar koffie

Ons concept sloeg aan, zelfs in België en Duitsland. Gestaag konden onze activiteiten en mogelijkheden worden uitgebreid. Naast het verzorgen van de perfecte kop koffie zijn we ons ook gaan specialiseren in andere dranken. Dranken waar wij zelf ook gepassioneerd en enthousiast over zijn. Ons aanbod is selectief omdat we enkel hetgeen willen serveren waar wij ook 100% achter staan.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full-service partner en hebben wij mooie koffie belevingen mogen neerzetten voor talloze opdrachtgevers en gelegenheden. Van intiem tuinfeest tot grootschalige evenementen voor 2.000+ gasten.

Serving Hospitality

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar échte hospitality professionals achter de bar? Overweeg dan eens om de Barista Bandits uit te nodigen! Als geen ander weten wij wat gastheerschap inhoudt en doen wij geen concessies op kwaliteit. Laat je verwennen met de lekkerste drankjes vanuit een originele bar of speelse Piaggio Ape. 

Wellicht binnenkort ook voor uw event!
Henry Budhi – Eigenaar Barista Bandits