Een koffiefiets huren is ontzettend leuk voor diverse gelegenheden. Voor de ontvangst van je gasten, als traktatie voor je medewerkers of als publiekstrekker. 

Onze koffiefiets is vrijwel op elke locatie inzetbaar en tevens van alle gemakken voorzien zoals water en licht.  Van alle kanten is de koffie bakfiets een ware eye catcher! 

Onze getrainde baristi bereiden de perfecte espresso, de mooiste latte art en de lekkerste cappuccino met alleen de beste koffiebonen (100% Arabica).

 • De beste barista’s van NL
 • Corona-proof
 • Eerlijke, duurzame producten
 • Flexibel & gastvrij
 • Overal en altijd inzetbaar
085-0656817 Vrijblijvende offerte

Koffie was heerlijk. Smaakte zoals koffie moet smaken. De koffiekar stond bij ons ziekenhuis met heerlijke koffie en wat lekkers! Geweldig! Bedankt bandits!

Roeli Volkerink / St Antonius ziekenhuis

Twee maal ingehuurd bij ons Nieuwjaarsdiner op school. Was een ontzettend leuke toevoeging aan deze feestelijke avond. Mensen allemaal enthousiast over de verrassing en de heerlijke koffie.

Claudia Jansen / Fioretti College Lisse

Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.

Kim van Schaijk / Caru Containers

Een vraag onbeantwoord?

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten?

We werken met vooraf afgesproken All-In tarieven. Duidelijk en geen gedoe achteraf.

De exacte kosten voor jouw event zijn afhankelijk van het aantal uren dat we operationeel zijn, inzet apparatuur, de locatie, de hoeveelheid gasten en mogelijk extra wensen.

Omdat elk event anders is maken we een voorstel op maat, zonder verplichtingen.

Hoeveel koffies kunnen jullie maken?

Eén barista zet maximaal 150 koffie’s per uur met onze mobiele espressobar.

Door meerdere mobiele espressobars en barista’s in te zetten kunnen we de capaciteit naar wens verhogen.

We denken mee over een ideale opstelling om de gasten zo goed mogelijk te verdelen en met grote batches heerlijke filterkoffie kunnen we helemaal veel mensen serveren in korte tijd. Kortom, echt alles is mogelijk.

Wat is er nodig op locatie?

Het enige wat wij nodig hebben op locatie is een stroompunt met een standaard 220v stekker.
Per mobiele koffiebar gebruikt onze apparatuur 1 aparte stroomgroep á 3500 watt. Niks geen ingewikkeld gedoe.

Hoe snel ontvang ik een offerte?

We zorgen dat je altijd binnen 24 uru een offerte hebt wanneer je ons formulier hebt ingevuld. Heeft het haast? Bel ons even en we gaan zsm aan de slag.

Wat staat er op het menu?
 • Espresso
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte
 • Cortado
 • Flat White
 • Diverse soorten thee
 • Verse muntthee

We gebruiken naast volle Jersey melk ook havermelk en sojamelk voor onze melkdranken. Naast het standaard menu is het natuurlijk mogelijk om ook dranken te schenken passend bij het event, weer of seizoen. Denk aan ijskoffie of warme chocolademelk.

Gebruiken jullie op locatie servies of kartonnen bekers?

Vanuit praktisch oogpunt zijn disposables vaak het makkelijkst. Hiervoor gebruiken we duurzame afbreekbare bekers.
Het is ook mogelijk om koffie in servies te serveren, dat vullen we in naar wens.

Hoe werkt het op- en afbouwen?

Op- en afbouw duren ongeveer een uur. Onze voorkeur gaat uit om dit direct voor en na het event te doen. Komt dat niet uit, omdat bijvoorbeeld het event na afloop nog doorgaat of je vindt het simpelweg prettiger als alles de dag van tevoren al klaar? Geen probleem, we denken graag met je mee!

Zijn er verder nog zaken die vooraf moeten worden geregeld?

Nee, verder regelen wij alles!

En mocht er toch iets zijn wat we van jullie nodig hebben (bijv. info over parkeren, toegangskaart voor het event) dan nemen we daar ruim op tijd contact over op.

Zij gingen u voor

ONZE OPDRACHTGEVERS & RELATIES

//

OOK EEN KOFFIEFIETS HUREN ?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een mobiele koffiefiets te huren? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.