De helden van de samenleving, in welke branche dan ook, verdienen een blijk van dank, respect en waardering! 

Er duiken hedendaagse helden op in Nederland. Van de vakkenvuller tot aan het zorgpersoneel. Nu nog meer dan ooit hét ideale moment om deze helden in het zonnetje te zetten!

Wij willen onze hedendaagse helden graag trakteren op een leuke koffiemoment voor de welverdiende ontspanning en nieuwe energie! 

Zou jij het leuk vinden om één van onze mobiele koffiebarren cadeau te geven? Heerlijke koffie voor eigen harde werkers of helden op een andere locatie namens jouw of je bedrijf? Neem contact met ons op: stuur een mail naar sales@baristabandits.nl of bel met 085-0656817 voor meer informatie en de mogelijkheden.

 • 1,5meter protocol
 • Corona-proof
 • Eerlijke, duurzame producten
 • Flexibel & gastvrij
 • Overal en altijd inzetbaar
085-0656817 Vrijblijvende offerte

Onze paketten

 VOOR DE BESTE KOFFIE BELEVING! 

prijzen zijn excl. BTW

Koffie basis

€550

Gedurende twee uren verzorgen wij onbeperkt koffie en thee op locatie met een koekje bij de koffie

Koffie LUXE

€700

Gedurende vier uren verzorgen wij onbeperkt koffie en thee op locatie met een koekje bij de koffie

Koffie SUPREME

€850

Gedurende zes uren verzorgen wij onbeperkt koffie en thee op locatie met een koekje bij de koffie

Luxe sweets

€1,50 p.st

Upgrade het koekje bij de koffie voor een luxe traktatie van Koekela

Healthy Smoothies

€2,50 p.st

Grab & go flesjes bomvol extra vitamientjes! 

Iets anders?

Heeft u een ander leuk idee, wij denken graag met u mee voor de uitvoering. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Veiligheid

Onze veiligheid en die van onze gasten zijn het allerbelangrijkste. Daarom hebben wij een 1,5 meter-protocol opgesteld die in lijn is met de adviezen van het RIVM en de landelijke maatregelen.

Zij gingen u voor

Supermarkt medewerkers, zorgpersoneel en kantoor medewerkers. Wij hebben al een aantal kanjers mogen verrassen met een koffiebar op locatie!

JUMBO SUPERMARKT

De hardwerkende supermarkt medewerkers van de Jumbo in Leidsche Rijn waren wel toe aan een welverdiende traktatie! Wij mochten drie dagen  lang hen voorzien van koffie en luxe zoetigheden van Koekela!

ST. ANTONIUS ZIEKENHUIS

Samen met Stichting Dawah hebben wij het zorgpersoneel van het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein in het zonnetje gezet!

NATIONALE NEDERLANDEN

Een mooie actie van Nationale Nederlanden om de overgebleven kantoor medewerkers in Den Haag te bedanken!  

Een vraag onbeantwoord?

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe waarborgen jullie de veiligheid?

Onze veiligheid en die van onze gasten zijn het allerbelangrijkste. Daarom hebben wij een 1,5 meter-protocol opgesteld die in lijn is met de adviezen van het RIVM en de landelijke maatregelen.

Zo werken onze barista’s met mondkapjes en handschoenen, plaatsen wij een desinfectiezuil en zorgen wij voor een looproute waarbij niemand elkaar kruist.

Ook behouden wij altijd 1,5 meter afstand tussen onze medewerkers en de gasten. Met 1,5m vloerstickers wordt dit ook visueel gestimuleerd.

Kunnen jullie ook iets anders dan koffie aanbieden?

Wil je misschien iets anders dan koffie aanbieden? Wij kunnen ook verse limonades of smoothies serveren! Koffie is ook altijd lekker met zoetigheid, dus bijvoorbeeld een stukje brownie of koek. Vraag naar de mogelijkheden!

Hoeveel koffies kunnen jullie maken?

De pakketen zijn inclusief één barista. Per uur kan de barista ±150 consumpties maken. 

Hoe voorkomen we lange rijen?

Wij merken dat veel gasten ook voor hun collega’s een koffie willen meenemen. Om te voorkomen dat de wachtrij te lang wordt maken wij maximaal 4 koffie’s per persoon. Door dit vooraf intern te communiceren voorkomen we lange wachtrijen. 

Desgewenst zetten wij een tweede barista in om de capaciteit te vergroten. 

Hoe snel ontvang ik een offerte?

We zorgen dat je altijd binnen 24 uru een offerte hebt wanneer je ons formulier hebt ingevuld. Heeft het haast? Bel ons even en we gaan zsm aan de slag.

Hoe zit het met signing en sponsormateriaal?

Wij kunnen alle soorten signing bestellen tegen meerprijs. Magneetstickers, stoepborden of productplaatsing: het is allemaal mogelijk in overleg. Heb je zelf materiaal? Dan kunnen wij dit plaatsen.

Wat staat er op het menu?
 • Espresso
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte
 • Cortado
 • Flat White
 • Diverse soorten thee
 • Verse muntthee

We gebruiken naast volle Jersey melk ook havermelk en sojamelk voor onze melkdranken. Naast het standaard menu is het natuurlijk mogelijk om ook dranken te schenken passend bij het event, weer of seizoen. Denk aan ijskoffie of warme chocolademelk.

Gebruiken jullie op locatie servies of kartonnen bekers?

Vanuit praktisch oogpunt zijn disposables vaak het makkelijkst. Hiervoor gebruiken we duurzame afbreekbare bekers.

Hoe werkt het op- en afbouwen?

Op- en afbouw duren ongeveer een uur. Onze voorkeur gaat uit om dit direct voor en na het event te doen. 

Zijn er verder nog zaken die vooraf moeten worden geregeld?

Nee, verder regelen wij alles!

En mocht er toch iets zijn wat we van jullie nodig hebben (bijv. info over parkeren, toegangskaart voor het event) dan nemen we daar ruim op tijd contact over op.

//

OOK EEN BARISTA CADEAU GEVEN?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een barista cadeau te geven? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.