Koffiebar op bruiloft? Altijd een goed idee!

heerlijke koffie op je bruiloft

Koffie op locatie

Barista Bandits rijden door heel het land om het perfecte kopje koffie te leveren op locatie. Een koffiebar op bruiloft is zeker mogelijk. Het maakt ons niet uit hoe groot het evenement, zolang mensen maar genieten van onze koffie! Op deze mooie zonnige dag vertrokken we met onze bakfiets richting Leidschendam om mensen te verblijden met onze koffie. We waren gevraagd om deze koffieliefhebbers te voorzien van een heerlijk bakje bij hun huwelijk bij het Raadshuis!

Gastveiligheid

In deze tijd zijn sommige dingen onzeker en spannend door COVID-19. Wij als Barista Bandits nemen de verantwoordelijkheid op ons om jouw feest zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij nemen standaard een desinfectiezuil mee en vloer stickers om de gepaste afstand uit te zetten. Zijn er andere maatregelen nodig om veilig te genieten? Geen probleem wij denken mee en lossen op, zodat jij je kan focussen waarover de dag gaat, het ontzettend naar je zin hebben! Toen het gelukkige bruidspaar arriveerde op het Raadshuis stonden wij klaar voor actie. Veilig en lekker.

Heerlijke koffie

De zon bleef zijn uiterste best doen om deze dag onvergetelijk te maken, wij konden natuurlijk niet achterblijven! Op het moment dat de gasten arriveerden stonden wij paraat om de lekkerste cappuccino’s en andere koffies te maken, compleet met hartje natuurlijk. De gasten genoten zichtbaar van de koffie en daarvan geniet een barista! Nadat iedereen het gelukkige bruidspaar had begroet en genoten had van onze drank en de omgeving, was het tijd voor de ceremonie. Helaas betekende dit dat onze taak er al op zat, maar hoe weinig tijd je ook hebt, there’s always time for good coffee!

Koffiebar op bruiloft

Wil je zelf binnenkort trouwen en wil je een koffiebar op je huwelijk? Vraag gerust naar de mogelijkheden, onze medewerkers helpen ook u graag een bijzonder moment te creëren! De koffiebar op bruiloft van Barista Bandits levert niet alleen de beste koffie op locatie, maar ook een stuk gastveiligheid! Gastvrij en Gastveiligheid is voor ons het nieuwe normaal.