Klanten bedanken met lekkere verse smoothies!

klanten bedanken met smoothies kruiwagen smoothiebar huren

We worden vaak ingehuurd om bedrijfsevenementen van catering te voorzien, maar wist je dat onze diensten zich ook perfect lenen om je klanten te bedanken? Deze week mochten we heerlijke verse smoothies brengen op 23 verschillende locaties in Nederland! Mobility Service wilde hun klanten een extra gezonde boost geven nu dat men weer naar kantoor mag komen! Dan zijn ze bij Barista Bandits aan het goede adres, wij als mobiele cateraar rijden graag door het land om mensen te verassen. Friesland tot Zeeland of Texel tot Maastricht, wij rijden overal naartoe!

lekkere verse smoothies in bak klanten bedanken

Onze smoothies, gezond klanten bedanken

Wist je dat onze smoothies altijd vers worden gemaakt en 100% alleen fruit bevatten? Geen toegevoegde stoffen om het langer houdbaar te maken of extra kleur mee te geven, maar gewoon alleen puur fruit zodat jij al het gezonde binnenkrijgt. Daarnaast schenken wij ze in 100% gerecyclede flesjes die we ook van signing kunnen voorzien. Heerlijk verantwoord!

23 locaties door heel Nederland

Mobility Service had contact met ons opgenomen zodat we hun klanten konden bedanken met lekkere smoothies geleverd bij hun op kantoor. Na een tijd gepuzzeld te hebben met de verschillende locaties en daarbij horende routes, hadden we een strak schema met locaties zelfs in Friesland en Groningen! Om 5:00 in de ochtend stonden we vrolijk onze smoothies te maken, verser dan dit kan gewoonweg niet! Wanneer de smoothies voor de dag gemaakt waren, sprongen we in de bus en brachten we ze koud op elke locatie!

Onze nieuwe smoothiekruiwagen was perfect voor deze klus, hij paste door elke deur en bracht toch naast de lekkere smoothies ook een beetje vrolijkheid mee! Overal weer we kwamen, was men blij om ons te zien, even een heerlijk gezonde break midden op de dag. Mobility Service wist dat hun klanten bedanken met onze heerlijke smoothies leuk en verassend was!

Barista Bandits, leuk om te geven!

Wil je ook je klanten bedanken? Onze diensten, zoals onze smoothie kar, lenen zich perfect om te geven. Daarnaast hebben wij diverse barren in ons assortiment, voor elk evenement hebben wij een geschikte bar! Nu met onze nieuwe smoothie kruiwagen zijn we super mobiel en perfect voor een eerste paal of ander bouw gerelateerde events! Wil je toch liever zelf genieten van onze smoothies? Geen probleem, komen wij met een leuke bar en nog leukere barista de smoothies vers op je kantoor maken. Barista Bandits, leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!