Het zijn roerige tijden, ook onze agenda voor de komende maanden is weggevaagd, niet leuk maar wel noodzakelijk om een pandemie te bestrijden!

Na ontelbare evenementen die ons zijn gegund in de loop der jaren vinden wij het nu belangrijker dan ooit om iets terug te doen. Tijd om samen door deze crisis te komen.

Wat wij gaan doen:

Tijdens de gehele maand april zullen wij op basis van non-profit werken. Wij komen met onze mobiele koffiebar en barista dus langs bij jou op kantoor, in de supermarkt, distributiecentra, ziekenhuis of waar dan ook. De opbrengsten (minus onze kosten) doneren wij aan het Rode Kruis.

Wat heb jij eraan:

Ten eerste krijg je natuurlijk ontzettend veel karmapunten! Maar nog belangrijker, de lekkerste high-end koffie! Zijn jouw collega’s in corona tijd juist keihard aan het werk? Steek hen dan een hart onder de riem met onze mobiele koffiebar. Bij de donatie zullen wij je naam en/of bedrijf vermelden op onze social media kanalen.

Ondervindt je als ondernemer of bedrijf juist de gevolgen van de coronacrisis maar wil je toch een steentje bijdragen? Doneer dan onze koffiebar aan de helden in de zorg of andere vitale sectoren. Uiteraard vermelden wij jouw naam en/of bedrijf op onze social media kanalen als held van de helden!

Sponsor:

Wij zijn ontzettend blij dat Espresso Service West ons initiatief ondersteunt. Zij leveren de koffiebonen die wij zullen gebruiken. 

Prijslijst

Hieronder volgen de prijzen van onze koffie services in de non-profit maand april.

Onze kosten bestaan uit:

// Personeelskosten //
€25,- p/uur. Wij berekenen de service uren + 2 uren voor reistijd/opbouw/afbouw.

// Koffiebonen //
Espresso Service West steunt ons initiatief en sponsort de koffiebonen! 

// Melk //
Wij berekenen 12 pakken melk á € 15,- per uur. Na 36 pakken melk nemen wij de kosten voor onze rekening. Als wij minder melk verbruiken zal het geld worden toegevoegd aan de donatie.

// Overig //
€30,- aan kosten voor disposables, lepeltjes, benzine.

F.A.Q.

Hoe zit het met de prijs die ik betaal?

Wij werken in de maand april non-profit. Van de opbrengst halen wij onze minimale kosten af. Denk hierbij aan personeelskosten en melk. Als er uiteindelijk minder kosten worden gemaakt, gaat alles wat er daarna overblijft ook naar het Rode Kruis.

Wie verdient hier dan aan?

Wij van Barista Bandits verdienen hier niets aan. Dit is namelijk niet het moment om voor eigen gewin te gaan maar het moment om meer te denken aan elkaar.

Kan ik jullie ook inhuren na april?

Tuurlijk kan dat! Maar (nog) niet voor deze actie. We willen namelijk eerst inventariseren hoe de maand april zal verlopen.

Op welke manier kan ik betalen?

Wij sturen een factuur achteraf. Het bedrag doneren wij alvast vooruit! Helaas zijn wij geen Dagobert Duck, dus de betaaltermijn zullen wij in april verkorten naar 8 dagen.

Kan ik ook rechtstreeks doneren aan het Rode Kruis?

Natuurlijk, superlief! Klik daarvoor hier.

Werken jullie volgens RIVM richtlijnen?

Jazeker! Onze veiligheid en die van jou en jouw collega’s heeft onze hoogste prioriteit. In de praktijk zullen wij dus werken met handschoenen, een toonbank plaatsen tussen de bar en de klanten om zo een veilige afstand te creëren en regelmatig de oppervlaktes ontsmetten.

Mijn vraag staat er niet tussen

Gelukkig kan je ons direct bereiken op 06-42708923 of door te mailen naar sales@baristabandits.nl

//

EEN BARISTA INHUREN?

Vul onderstaand contactformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk verder

//

EEN BARISTA VOOR UW BRAND ACTIIVATION HUREN?

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.