F.A.Q

Algemeen:

Komen jullie ook voor een uurtje?

Ja, u kunt ons ook voor een uur inhuren.

Is jullie Piaggio ook te huren?

Ja al onze outlets zijn te huur voor promotionele activiteiten, fotoshootsen campagnes. Met of zonder apparatuur. Wij hanteren hiervoor een dagtarief. Wilt u een offerte klik dan hier.

Komen jullie ook in het buitenland?

Ja, al onze activiteiten zijn ook in te zetten in België, Duitsland en Frankrijk.

Hebben jullie openstaande vacatures?

Wij zijn constant op zoek naar talent! Hecht jij net als ons veel waarde aan hospitality, kwaliteit en ambacht? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid is terug te vinden in onze algemene voorwaarden. Hieronder een samenvatting:

  • Bij annulering tot de 21e dag voor de dag dat Barista Bandits aanvangt met het uitvoeren van de overeenkomst: 25% van de overeengekomen som;
  • Bij annulering tussen de 21e tot de 14e dag voor de dag dat Barista Bandits aanvangt met het uitvoeren van de overeenkomst: 50% van de overeengekomen som;
  • Bij annulering tussen de 14e tot de 7e dag voor de dag dat Barista Bandits aanvangt met het uitvoeren van de overeenkomst: 75% van de overeengekomen som;
  • Bij annulering op of na de 7e dag voor de dag dat Barista Bandits aanvangt met het uitvoeren van de overeenkomst: 100% van de overeengekomen som.

Koffie gerelateerd:

Wat is een barista?

Een barista is iemand die gespecialiseerd is in het maken van allerlei soorten dranken. Tegenwoordig wordt een barista meestal geassocieerd met iemand die gespecialiseerd is in het maken van koffie

Wat hebben jullie nodig op locatie?

Voor één espressomachine hebben wij één vrije stroomgroep nodig van 220V/16A. Wij verbruiken ±3.500Watt. Dit betekent dat er geen ander apparatuur op dezelfde stroomgroep mag zitten.

Waar komt jullie koffie vandaan?

Onze koffie wordt gebrand door Man Met Bril Koffie. Een branderij in Rotterdam. Wij gebruiken Braziliaanse koffiebonen van één koffieplantage. Braziliaanse koffiebonen kenmerken zich door de milde smaak en is zodoende voor het brede publiek toegankelijk.

Is jullie koffie FairTrade

Ja, onze koffie wordt door onze koffieleverancier direct ingekocht. Hierdoor krijgt de koffieboer een eerlijke prijs.

Welke koffie soorten schenken jullie?

Alle denkbare koffie variëteiten. Americano, espresso, espresso machiatto, cortado, cappuccino, latte, flat white.

Gebruiken jullie ook plantaardige melk?

Ja, op verzoek nemen wij sojamelk mee.

Wijn gerelateerd:

Waar komt jullie wijn vandaan?

Onze wijnimporteur is Wijnhaven Wijnimport. Nadrukkelijk worden landen als Zuid-Afrika, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje én Oostenrijk gekozen om de wijnen direct in te kopen.

Kunnen wij de wijn ook vooraf proeven?

Jazeker, wij nodigen u graag uit bij onze wijnimporteur in Rotterdam om het ruime assortiment te proeven. Wilt u liever dat wij langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Voorafgaand ontvangen wij graag een lijst met de gewenste wijnen.

Werken jullie met glaswerk?

Ja, standaard serveren wij onze wijnen in glaswerk. Indien dit niet wenselijk is op locatie gebruiken wij hardplastic wijnglazen.