Onze concepten, uw merk!

Branding & promotie

Hospitality met een glimlach

Promotie in optima forma

Hospitality personeel

Onze concepten zijn opvallend en trekken veel bekijks waardoor u zeker de aandacht van passerend publiek trekt. Kies voor één van onze bestaande concepten en wij personaliseren deze zodat de gasten op een persoonlijke manier kennismaken met uw product.

Uw logo afgebeeld

Bedrukte koffiebekers

Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden en vormen van branding. Uw logo kan bij ons bijvoorbeeld afgebeeld worden op: bekers, de koffiebar, zoetigheden en kleding. Laat uw eigen bedrijfslogo in full colour bedrukken. Uw branding komt dan terug in het gehele concept.

Eigen branding met bedrukte koffiebekers

Prints op uw koffie

Gepersonaliseerde koffie

Koffieprinter huren

Verras uw gasten met een gepersonaliseerde koffie voorzien van uw boodschap, logo of afbeelding. Met onze koffieprinter is het zelfs mogelijk om selfies te printen. Laat nu een boodschap afdrukken op het melkschuim en steel de show als een échte barista.

Gepersonaliseerd

Zoetigheden met uw logo

Een lekker hapje voor bij de koffie, daar zegt niemand nee tegen. Trakteer uw gasten dus ook eens op lekkernijen waarop uw logo of tekst afgebeeld staat. De guilty pleasures zijn niet alleen lekker, maar zorgen er ook voor dat uw merk extra opvalt.

Cupcakes met een persoonlijke touch

Uw branding bevorderen met onze mobiele promotie?

Wilt u een realtime buzz creëren op social media of het aantal bezoekers bij uw stand verdubbelen? Dankzij de persoonlijke bedrukkingen en de veelzijdige koffieprinter trekt u op een organische manier meer aandacht naar u toe. Neem contact met ons op voor onze branding concepten. We kijken dan met u mee over hoe we uw collega’s, bezoekers of gasten kunnen verrassen.

Informatie aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.