Barista op am:dag

barista_op_beurs_callas

Het zijn niet natuurlijk alleen feestjes waar we staan, maar we proberen er natuurlijk wel een feestje van te maken! Op 26 november hadden wij het genoegen om voor Callas Group op am:dag, verzekeringsbranchedag, te werken.

Samen met Callas hebben we nagedacht over de opbouw van de stand en de aankleding ervan. Op 25 november konden wij alle meubels plaatsen en de plantjes, zodat we een hele fijne huiselijke sfeer hadden gecreëerd. Natuurlijk ook onze Cino-printer meegenomen, echt een aanrader voor beurzen, zo met geprinte logo’s op de koffies bleven we in eenieders geheugen. Onze barista Johan had het heel gezellig met de medewerkers van Callas en Credit Life en vertelde dat de dag zo omvloog! Veel mensen bleven terugkomen naar de stand, omdat het zo erg gezellig was (en dat de koffie natuurlijk erg lekker was). Ze zullen ons daar zo niet snel vergeten.

Natuurlijk ook onze Cino-printer meegenomen, echt een aanrader voor beurzen, zo met geprinte logo’s op de koffies bleven we in eenieders geheugen. Onze barista Johan had het heel gezellig met de medewerkers van Callas en Credit Life en vertelde dat de dag zo omvloog! Veel mensen bleven terugkomen naar de stand, omdat het zo erg gezellig was (en dat de koffie natuurlijk erg lekker was). Ze zullen ons daar zo niet snel vergeten.