Een barista huren voor uw evenement? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over een groot team van gecertificeerde en gastvrije barista’s. Daardoor kunt u altijd rekenen op het perfecte kopje koffie voor uw gasten!

Barista huren? Onze barista’s bereidden heerlijke koffie en thee  en zijn sociaal en representatief voor uw evenement. Hierdoor voelen uw gasten zich op hun gemak bij onze barista. Bovendien zijn onze barista’s vol van passie en expertise. Hierdoor zorgen zij voor een ultieme koffie beleving.

U kunt onze barista inhuren voor uw particuliere feest of zakelijke evenement. Of huur een barista met één van onze mobiele koffiebarren voor een ultieme koffiebeleving! Uitstekende service, trots en passie kenmerkt onze dienstverlening!

 • De beste barista’s van NL
 • Eerlijke, duurzame producten
 • Flexibel & gastvrij
 • Overal en altijd inzetbaar
085-0656817 Vrijblijvende offerte

IK WIL EEN BARISTA INHUREN VOOR EEN…

Beurs

Congres

Koffie ontvangst

Tuinfeest

Workshop

Brand Activation

Familiedag

Koffie break

Koffie was heerlijk. Smaakte zoals koffie moet smaken. De koffiekar stond bij ons ziekenhuis met heerlijke koffie en wat lekkers! Geweldig! Bedankt bandits!

Roeli Volkerink / St Antonius ziekenhuis

Twee maal ingehuurd bij ons Nieuwjaarsdiner op school. Was een ontzettend leuke toevoeging aan deze feestelijke avond. Mensen allemaal enthousiast over de verrassing en de heerlijke koffie.

Claudia Jansen / Fioretti College Lisse

Wij werken nu al enkele jaren met Barista Bandits en elk jaar is het weer top! Afgelopen jaar hebben zij zelfs ons evenement in Duitsland tot een groot succes gemaakt.

Kim van Schaijk / Caru Containers

We have worked with Barista Bandits for a couple of events now and we only have good words to say about them! Their staff is very experienced and provides outstanding customer service. Also their coffee is truly delicious and we always get excellent feedback from our guests!

Cristina Solar / Iventions

Meedenkend, komen goed de afspraken na, hebben een prettige uitstraling richting gasten. Erg Prettig!

Wouter Verheij / Verheij Vastgoed ontwikkeling

Heerlijke koffie in allerlei gewenste variaties. Barista is er netjes op tijd, heel vriendelijk en gemakkelijk in de omgang

Sonja Vermeulen / Exide Technologies

Barista huren met een mobiele koffiebar

VOOR ELKE GELEGENHEID DE JUISTE KOFFIEBAR

Wij leveren een full-service koffiebeleving vanuit onze mobiele koffiebar en zorgen ervoor dat alle gasten ‘warm’ worden verwelkomt. Desgewenst verzorgen wij ook de aankleding op locatie en andere catering wensen zoals taarten, cupcakes,
champagne en wijnen. Wij nemen uw catering zorgen uit handen.

Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Parijs. Onze mobiele koffiebars zijn vrijwel op elke locatie inzetbaar en tevens van alle gemakken voorzien zoals water, stroom en licht. Met onze getrainde baristi bereiden wij de perfecte espresso, de mooiste latte art en de lekkerste cappuccino met alleen de beste
koffiebonen (100% Arabica).

Wat doet een Barista?

Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista je ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat je gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt je koffie persoonlijk.

Een barista huren met of zonder espressomachine?

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiekar en met of zonder espressomachine. Beschik je dus al over een bar met machine dan zijn wij je alsnog graag van dienst! Waarschijnlijk beschik je niet zelf over een koffie printer om foto’s op cappuccino’s te printen. Deze nemen we ook graag voor je mee.

ONZE BARISTA’S VERZORGEN:

 • De lekkerste koffie vanuit één van onze mooie koffiebarren
 • Een espressomachine en koffiemolen van de hoogste kwaliteit
 • Alle soorten koffie specialiteiten en met latte art
 • Ruim assortiment aan theesoorten en verse muntthee
 • Mooie duurzame disposables of porselein servies

Een vraag onbeantwoord?

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de kosten?

We werken met vooraf afgesproken All-In tarieven. Duidelijk en geen gedoe achteraf.

De exacte kosten voor jouw event zijn afhankelijk van het aantal uren dat we operationeel zijn, inzet apparatuur, de locatie, de hoeveelheid gasten en mogelijk extra wensen.

Omdat elk event anders is maken we een voorstel op maat, zonder verplichtingen.

Hoeveel koffies kunnen jullie maken?

Eén barista zet maximaal 150 koffie’s per uur met onze mobiele espressobar.

Door meerdere mobiele espressobars en barista’s in te zetten kunnen we de capaciteit naar wens verhogen.

We denken mee over een ideale opstelling om de gasten zo goed mogelijk te verdelen en met grote batches heerlijke filterkoffie kunnen we helemaal veel mensen serveren in korte tijd. Kortom, echt alles is mogelijk.

Wat is er nodig op locatie?

Het enige wat wij nodig hebben op locatie is een stroompunt met een standaard 220v stekker.
Per mobiele koffiebar gebruikt onze apparatuur 1 aparte stroomgroep á 3500 watt. Niks geen ingewikkeld gedoe.

Hoe snel ontvang ik een offerte?

We zorgen dat je altijd binnen 24 uru een offerte hebt wanneer je ons formulier hebt ingevuld. Heeft het haast? Bel ons even en we gaan zsm aan de slag.

Wat staat er op het menu?
 • Espresso
 • Americano
 • Cappuccino
 • Latte
 • Cortado
 • Flat White
 • Diverse soorten thee
 • Verse muntthee

We gebruiken naast volle Jersey melk ook havermelk en sojamelk voor onze melkdranken. Naast het standaard menu is het natuurlijk mogelijk om ook dranken te schenken passend bij het event, weer of seizoen. Denk aan ijskoffie of warme chocolademelk.

Gebruiken jullie op locatie servies of kartonnen bekers?

Vanuit praktisch oogpunt zijn disposables vaak het makkelijkst. Hiervoor gebruiken we duurzame afbreekbare bekers.
Het is ook mogelijk om koffie in servies te serveren, dat vullen we in naar wens.

Hoe werkt het op- en afbouwen?

Op- en afbouw duren ongeveer een uur. Onze voorkeur gaat uit om dit direct voor en na het event te doen. Komt dat niet uit, omdat bijvoorbeeld het event na afloop nog doorgaat of je vindt het simpelweg prettiger als alles de dag van tevoren al klaar? Geen probleem, we denken graag met je mee!

Zijn er verder nog zaken die vooraf moeten worden geregeld?

Nee, verder regelen wij alles!

En mocht er toch iets zijn wat we van jullie nodig hebben (bijv. info over parkeren, toegangskaart voor het event) dan nemen we daar ruim op tijd contact over op.

Onze ambassadeurs

OOK EEN PROFESSIONELE BARISTA HUREN ?

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.