Barista Bandits verzorgt professionele getrainde en gecertificeerde barista’s. U kunt daarom altijd rekenen op het perfecte kopje koffie voor uw gasten!

Naast het bereiden van heerlijke koffies, zijn onze barista’s sociaal en representatief voor uw gelegenheid. Hierdoor voelen uw gasten zich op het gemak bij onze barista. Door passie en vakinhoudelijke expertise zorgen zij voor een ultieme koffie beleving. U kunt uiteraard ook een professionele barista huren voor uw beurs of event. Uitstekende service, trots en passie kenmerkt onze dienstverlening!

Onze koffie wordt geleverd door Man met de Bril. Biologische koffie, afkomstig uit Brazilië en verantwoord door direct trade!

Een Barista die heerlijke koffies verzorgt. Met uitstekende service en vakkennis.

U komt nooit voor onvoorziene kosten achteraf te staan. Onbeperkte koffie & thee voor uw gasten.

ONZE BARISTA’S VERZORGEN:

  • Een mobiele bar, vintage piaggio, classic piaggio of koffiefiets
  • Espressomachines en koffiemolens van de hoogste kwaliteit
  • Alle soorten koffie specialiteiten met latte art
  • Ruim assortiment aan theesoorten
  • Mooie wegwerp bekers

ONZE MOBIELE KOFFIEBARS:

  • Piaggio Ape Calessino
  • Vintage Piaggio Ape B-150
  • Koffie Bakfiets
  • Espressobar

IK WIL EEN BARISTA HUREN VOOR EEN…

Beurs

Congres

Koffie ontvangst

Tuinfeest

Workshop

Brand Activation

Familiedag

Koffie break

Wat doet een Barista?

Barista’s bedienen een professionele espressomachine en hun rol is de voorbereiding en bereiding van een perfecte espressoshot. Espresso is een notoir kieskeurig drankje, en het maken van een handmatige espresso is daarom ook een vak apart. 

Een Barista is speciaal getraind om de espressomachine te bedienen en iedere koffie te bereiden die de klant wenst. Om de koffie goed te maken, is er een reeks stappen die aandacht behoeven. Zoals het malen van de bonen, het extraheren van de koffie, het opschuimen van de melk, het gieten en de natuurlijk prachtige latte art.

Naast het bereiden van espresso, andere dranken en hospitality, verwerven ervaren Barista’s kennis van het hele koffieproces om effectief een gewenste kop koffie te bereiden. Hier hoort onderhoud en programmering van de machine, maalmethoden, roosteren en koffieplantenteelt bij. Het is vergelijkbaar met hoe een sommelier bekend is met het hele proces van het maken en consumeren van wijn. Een Barista kan deze vaardigheden verwerven door deel te nemen aan trainingen, maar deze worden geperfectioneerd op het werk.

//

Barista Bandits maakte van onze beursdeelname aan de Provada 2015 een groot succes. Henry, ‘Chief Barista’, maakt niet alleen een topkwaliteit kopje koffie, hij is ook nog eens een perfecte gastheer.

— Lily Derksen, Janssen de Jong Groep

//

OOK EEN PROFESSIONELE BARISTA HUREN ?

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.

Onze ambassadeurs