Barista huren op locatie

Rotterdam

Wie houdt er nu niet van de heerlijke koffie aroma van een goede espresso? Met een barista zorgt u voor een warm ontvangst van uw gasten.  Het huren van een barista bij Barista Bandits is dan een supergoed plan! 

Events, beurzen en partijen

Staat er een beurs, congres of feest in de regio Rotterdam op de planning en wilt u uw gasten warm ontvangen?Wij brengen de aroma’s van een Italiaanse koffie naar u toe. Als kers op de taart weten onze barista’s uw gasten te vermaken met leuke koffie feitjes en verhalen!

Ook mét mobiele koffiebar

U kunt onze barista inhuren voor uw particuliere feest of zakelijke evenement. Of huur een barista met één van onze mobiele koffiebarren voor een ultieme koffiebeleving! Uitstekende service, trots en passie kenmerkt onze dienstverlening!

U heeft een barista nodig voor uw feest, beurs, congres of evenement in Rotterdam? Wij beschikken over een groot team van gecertificeerde en gastvrije barista’s. Daardoor kunt u altijd rekenen op het perfecte bakkie pleur voor uw gasten!

Wie houdt er nu niet van de heerlijke koffie aroma van een goede espresso? Staat er een beurs, congres of feest in de regio Rotterdam op de planning en wilt u uw gasten warm ontvangen? Het huren van een barista bij Barista Bandits is dan een supergoed plan! Wij brengen de aroma’s van een Italiaanse koffie naar u toe. Als kers op de taart weten onze barista’s uw gasten te vermaken met leuke koffie feitjes en verhalen!

U kunt onze barista inhuren voor uw particuliere feest of zakelijke evenement. Of huur een barista met één van onze mobiele koffiebarren voor een ultieme koffiebeleving! Uitstekende service, trots en passie kenmerkt onze dienstverlening!

ONZE BARISTA’S VERZORGEN:

 • De lekkerste koffie vanuit één van onze mooie koffiebarren
 • Een espressomachine en koffiemolen van de hoogste kwaliteit
 • Alle soorten koffie specialiteiten en met latte art
 • Ruim assortiment aan theesoorten en verse muntthee
 • Mooie duurzame disposables of porselein servies

ONZE MOBIELE KOFFIEBARS:

 • Piaggio Ape Calessino
 • Vintage Piaggio Ape B-150
 • Koffie Bakfiets
 • Espressobar

BARISTA HUREN IN ROTTERDAM VOOR EEN…

Beurs

Congres

Koffie ontvangst

Tuinfeest

Workshop

Brand Activation

Familiedag

Koffie break

Onze mobiele koffiebars

VOOR ELKE GELEGENHEID DE JUISTE KOFFIEBAR

Als u onze koffiebar huurt in Rotterdam dan gaat er altijd minimaal één barista mee. Onze geliefde barista’s zijn professionele alleskunners en altijd in voor een gezellig gesprek. Uiteraard beschikken ze over de nodige ervaring en vaardigheden voor de lekkerste kopje koffie.

Piaggio Ape Calessino

Met zijn lengte van 310 cm, breedte van 150 cm en een hoogte van 200 cm is deze rode duivel de ideale koffiebar op wielen. Dus een echte eyecatcher op uw congres of evenement!

Vintage Piaggio Ape B-150

Een orginele Vespa uit 1954, waarvan er in Nederland nog maar 5 van zijn. Wil jij deze mobiele espressobar met barista ook huren voor jouw event?

Afmetingen: lengte: 242 cm |  breedte: 120 cm

Koffie bakfiets

Naast onze Piaggo mobiele koffiebar hebben we een oude Gazelle bakfiets omgetoverd tot koffiefiets. Ideaal voor de kleine events binnen en buiten!

Afmetingen: Lengte 300 cm  | breedte 115 cm
Optioneel: Dak

Espressobar

Onze luxe eiken houten koffiebar.
Door de afmetingen ideaal voor gebruik binnendeurs! Schakelbaar tot 10 meter!

Afmetingen: 150cm l x 70cm b tot 180cm l x80cm b

Een vraag onbeantwoord?

Een barista huren met of zonder espressomachine?

Onze barista’s kunnen ingehuurd worden met of zonder mobiele koffiekaren met of zonder espressomachine. Beschik je dus al over een bar met machine dan zijn wij je alsnog graag van dienst! Waarschijnlijk beschik je niet zelf over een koffie printer om foto’s op cappuccino’s te printen. Deze nemen we ook graag voor je mee.

Wat doet een barista?

Een barista is een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de perfecte kop koffie. Daarnaast kan onze barista je ook alles vertellen over de techniek van de espressomachine en de totstandkoming van de perfecte espresso. De barista zorgt ervoor dat je gasten koffie gaan ‘beleven’ en maakt je koffie persoonlijk.

Kan ik een barista inhuren voor het buitenland

Een barista inhuren voor een opdracht in het buitenland verzorgen wij graag! Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor de totale ontzorging van je koffiebehoefte in het buitenland van A tot Z. Wij verzorgen dan alle logistiek, apparatuur, verse koffie en alle benodigdheden. Daarnaast bouwen wij ook alles netjes op en af.

Kan ik een barista huren voor een uurtje?

Ja, je kunt ons ook voor een uur inhuren. Dus ook voor kleinschalige evenementen of korte koffie breaks kan je al genieten van luxe koffie! Ook het huren van meerdere barista’s voor een uurtje is mogelijk.

Wat kost een barista huren?

Een barista inhuren kan bij ons al vanaf €35 per uur. Er komt dan een gastvrije barista wiens missie het is om jouw gasten, collega’s of bezoekers koffie te laten beleven. Daarnaast hanteren wij ook reiskosten en reistijd van de barista.

Het komt echter niet vaak voor dat wij alléén een barista verhuren. Meestal verzorgen we alles dat nodig is om de koffies te maken. Op deze manier hoef je alleen maar een leuke plek aan te wijzen, en wij doen de rest.

barista huren rotterdam

EEN KOFFIEBAR HUREN IN ROTTERDAM

Een koffiebar huren bij Barista Bandits is een goed idee omdat ze:

 • Zelfvoorzienende water toe-en afvoer hebben. Dus wij hebben enkel een stroompunt nodig.
 • Mooi zijn afgewerkt met luxe materialen.
 • Altijd worden geleverd met een ervaren barista.
 • Worden geleverd met de beste espressomachines.
 • Beschikbaar zijn in verschillende stijlen en afmetingen.
 • Altijd leuk worden aangekleed.
 • Inzetbaar zijn op vrijwel elke locatie.
 • Volledig te personaliseren zijn met logo.
 • Altijd volledig worden opgebouwd en afgebouwd door professionals.

//

OOK EEN PROFESSIONELE BARISTA HUREN ?

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden om een barista te huren in Rotterdam? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Deel uw wensen en we creëren speciaal voor u een voorstel op maat.