Barista Bandits op de VSK beurs

hostess en barista inhuren voor de beurs
Onze hostess en barista op de beursstand van VSH

De VSK beurs was er weer dit jaar op 4 tot en met 7 februari in de Jaarbeurs Utrecht. Deze tweejaarlijkse beurs is altijd een goedbezochte beurs vol met informatie over alles wat met installatietechniek te maken heeft. Reden genoeg om met een barista op de beurs te staan!


Met drie stands waren wij weer goed vertegenwoordigd op de beurs met onze professionele barista’s! Alle drie barista’s hebben hun uiterste best gedaan om met onze Hospitality en vakkunde de bezoekers het zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij Toyota weten ze dat goede koffie altijd mensen trekt en hun slogan was ook deze beurs ‘kom een bakkie doen bij Toyota’ en dat heeft onze barista wel geweten! Ook bij VSH en Spirotech weten ze wat het inhuren van een barista kan doen voor de drukte op je stand. Onze koffieprinter werd bij Spirotech gebruikt om klanten te verassen met hun logo geprint op hun cappuccino! Onze opdrachtgever gaf zelfs aan dat de koffieprinter dé beste beslissing was die ze hebben genomen dit jaar. 

Bij VSH werd de barista ondersteunt door onze hostess. En dat was ook nodig, met ruim 1000 koffie’s en de nodige tapbier en wijnen was de stand van VSH zeer druk bezocht! 

We zijn dankbaar op onze partners Bax Projects, Megawatt & Hillco Partyservice voor de langdurige samenwerking en vertrouwen in onze services! 

Een barista inhuren voor je beurs is altijd een goed idee. We kunnen onze eigen mobiele koffiebar neerzetten of geïntegreerd op uw eigen standbouw! Ook een koffiebar op jouw stand bij een beurs? Informeer naar de mogelijkheden, of vraag direct een offerte aan!