Barista Bandits en het Rode Kruis

Het zijn roerige tijden, ook onze agenda voor de komende maanden is weggevaagd, niet leuk maar wel noodzakelijk om een pandemie te bestrijden!

Na ontelbare evenementen die ons zijn gegund in de loop der jaren vinden wij het nu belangrijker dan ooit om iets terug te doen. Tijd om samen door deze crisis te komen. 

Wat wij gaan doen:

Tijdens de gehele maand april zullen wij op basis van non-profit werken. Wij komen met onze mobiele koffiebar en barista dus langs bij jou op kantoor, in de supermarkt, distributiecentra, ziekenhuis of waar dan ook. De opbrengsten (minus onze kosten) doneren wij aan het Rode Kruis. 

Wat heb jij eraan:

Ten eerste krijg je natuurlijk ontzettend veel karmapunten! Maar nog belangrijker, de lekkerste high-end koffie! Zijn jouw collega’s in corona tijd juist keihard aan het werk? Steek hen dan een hart onder de riem met onze mobiele koffiebar. Bij de donatie zullen wij je naam en/of bedrijf vermelden op onze social media kanalen.

Ondervindt je als ondernemer of bedrijf juist de gevolgen van de coronacrisis maar wil je toch een steentje bijdragen? Doneer dan onze koffiebar aan de helden in de zorg of andere vitale sectoren. Uiteraard vermelden wij jouw naam en/of bedrijf op onze social media kanalen als held van de helden!