Back to office

Een plezierige terugkeer naar de werkplek!

Hoe de terugkeer naar de werkplek verloopt, is voor elke organisatie anders. Wat wel voorop staat, los van de veiligheid, is dat het een plezierige ervaring moet worden.

Dan ben je bij Barista Bandits op het juiste adres. Wij denken graag met je mee hoe we van de eerste kantoordag een memorabele dag kunnen maken.

Kies bijvoorbeeld voor lekkere smoothies, vers bereidt en boordevol vitamines voor een vitale dag! Of laat één van onze barista’s de medewerkers een flinke cafeïne boost geven met de lekkerste espresso’s en cappuccino’s op kantoor!

Veiligheid voorop

Onze veiligheid en die van jouw collega’s zijn het allerbelangrijkste. Onze concepten zijn aangepast, protocollen geschreven en personeel getraind op het bieden van Hospitality op afstand. 

Smoothiebar huren op kantoor

Jumpstart de dag met een vitamine boost! Met 100% fruit en dagverse producten. 

Voor kleine aantallen kunnen wij het vers bereidden op kantoor met een leuke mobiele smoothiebar. Zijn er meer dan 50 medewerkers op kantoor, dan maken wij uit veiligheidsoverwegingen de smoothies dagvers in grab&go flesjes. Wij zorgen dan dat we langs alle medewerkers gaan om de verse smoothies uit de delen. 

Dus of het nou 10 of 500 medewerkers zijn, wij hebben voor elke organisatie een passende oplossing.  

smoothiekruiwagen klanten bedanken

Koffiebar huren op kantoor

Misschien wel het gezelligste moment van de dag, het koffiemomentje. Trakteer je collega’s op een mobiele koffiebar met barista. De perfecte espresso’s en romigste cappuccino’s worden ter plekke bereid door één van onze getalenteerde barista’s.

Maar pas op want de koffiepauze van 5 minuten kan zo maar 15 minuten worden, want gezelligheid kent geen tijd! 

Ook onze koffiecatering kunnen wij opschalen voor grotere aantallen. We kijken graag samen met jou naar een geschikte en veilige oplossing.


Maak je eigen back to office plannen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Mail naar sales@baristabandits.nl of bel ons op 085-0656817